Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > Vonzó vagy gusztustalan? Íme a lány, aki egy éve nem szőrtelenít, azt is elárulja miért!

Vonzó vagy gusztustalan? Íme a lány, aki egy éve nem szőrtelenít, azt is elárulja miért!

Nőként szabadon döntünk arról, hogy mit kezdünk a testünkön növő szőrrel: borotváljuk, epiláljuk, gyantázzuk, örökre eltüntettetjük vagy éppen hagyjuk nőni, mert úgy esik jól. Morgan Mikenas fitnesz blogger ez utóbbit választotta, az emberek pedigazon vitatkozik, gyönyörű vagy éppen ijesztő a képeken.

Mivel biológiailag így vagyunk megalkotva, a testünkön növő szőr nem természetellenesebb, mint a bőrünk, a hajunk vagy éppen a körmeink. Van. Csecsemőkorban még pihék, kamaszkorban megerősödő szőrszálak, férfiakon, nőkön egyaránt. Ha meghagyjuk, az miért lenne az ápolatlanság jele vagy a higiénia ellentéte? Egy ápolt szakállú férfi arca rosszabb szagú, mint egy borotválté? A szőrös testű férfiak is igénytelen, büdös emberek? Ugye, hogy nem. Akkor egy nő miért lenne az?Valahogy így gondolkodik erről Morgan Mikenas, egyébként gyönyörű fitnesz blogger, aki erős, hajlékony, izmos, és most már szőrös….

Egy éve nem borotválja egyik testrészét sem, és azt vette észre, hogy sokkal több ideje lett, és jobban érzi magát a bőrében.

Senkit nem akar meggyőzni arról, hogy ezt mindenkinek így kéne csinálni – de őt se akarják meggyőzni az ellenkezőjéről.

Csupán inspirálni szeretné az embereket arra, hogy azt tegyék, amiben kényelmesen érzik magukat.

Morgant egyébként kiskamasz korában gúnyolták szőrös lába miatt, de ő nem azt az utat választotta, hogy megfelel az aktuális elvárásoknak, és elrejti őket.

Ünnepli természetes szépségét, és igen, van barátja, aki nagyon szereti őt, így is tetszik neki….te mit gondolsz?

Forrás: Boredpanda

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top