Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > Vizsgáld meg, milyen szinten áll női energiád! Teszt!

Vizsgáld meg, milyen szinten áll női energiád! Teszt!

A női energiák fontos szerepet játszanak közérzetünkben és igenis hatással vannak társas kapcsolatainkra és a mindennapjainkra. Most e teszt segítségével megtudhatod hogy áll a női energiád. Teszteld le, és lelkileg dolgozd fel az eredményt.

 

Válaszolj az alábbi kérdésekre igennel vagy nemmel!

 

Ne feledd, hogy nincs jó vagy rossz válasz: a vizsgálat csak egy eszköz, hogy jobban megismerhesd saját magad.

  • Élvezed az életed, kielégítenek a mindennapjaid?
  • Megleped magad időnként valami ajándékkal? (Lehet ez masszázs, fodrász, fürdőzés)
  • Szoktál a férfiakkal versengeni? Volt már, hogy fitogtattad a fölényed valamiben?
  • Gyakran töltesz időt a természetben?
  • Megengeded magadnak, hogy komolytalan légy olykor, gyakran bolondozol?
  • Van valamilyen hobbid, ami kézügyességet igényel? (festés, hímzés..stb.)
  • Szeretteiden kívül gondját viseled valakinek/valaminek? (háziállat, szobanövények, kert)
  • Könnyen kérsz másoktól segítséget?
  • Szeretsz gyerekekkel játszani, foglalkozni?
  • Van olyan hobbid, ami sok energiát, időráfordítást igényel? (gyűjtemény, aktív-extrém sport, varrás…stb.)

Minden igen = 10 pont!

A nem válaszok nem érnek pontot!

A kiértékelés:

0-40 pont

Női energiád alacsony. Férfiasan viselkedsz, próbálsz mindent egyedül kézben tartani és megoldani. Az életed állandó versengés, harcolsz a nőkkel és a férfiakkal is. Téged neveznek igazi jégkirálynőnek. Intelligenciád és rátermettséged nem pozitívumként, hanem pont ellentétesen hat a férfiakra, taszítja őket. Egy kissé szerényebb, nyugodtabb partnerrel egész jól kijöhetsz, de merj néha nőként viselkedni. Ha fáradt vagy, vagy nincs kedved valamihez vállald be, kérj segítséget és próbáld az érzéseidet jobban és többször kifejezni, különben könnyen egyedül maradhatsz öregségedre.

50-70 pont

A te női energiád az átlagos szinten áll, ide tartoznak a legtöbben. Benned együttesen él a gyenge, megmenteni való nő és a keménykezű férfi energiája is, és ezeket mint egy zsonglőr, ügyesen használod. Segítséget csak abban az esetben kérsz, ha a problémát végképp nem tudod egyedül megoldani! Ahhoz, hogy energiádat növelni tudd engedd el a társadalom által követelt normákat. Ha nem vagy külsőddel elégedett, az sugárzik rólad. Könnyű mondani, de próbáld meg elfogadni magad! Hidd el, nincs szebb és sugárzóbb a férfiak számára, mint egy nő, aki gyönyörűnek érzi magát!

80-100 pont

Magas szinten áll női energiád! Te tipikusan az a nő vagy, akire ha valaki ránéz, egyből ezt gondolja: „ Nos, ő egy IGAZI NŐ! Ismered az előnyeidet és hátrányaidat, hibáidat már rég elfogadtad, kártyáidat jól használod. Egy pillantással el tudsz varázsolni bárkit. Nem titkolózol, vágyaidat felfeded, gyakran veszed igénybe mások – főleg férfiak- segítségét. Szeretsz a középpontba lenni, de nem vagy hivalkodó. Nem vagy piperkőc, de mindig ügyelsz rá, hogy ápolt legyél! Anyai ösztöneid erősek, de mindig szem előtt tartod a saját érzelmi elégedettségedet is.

Forrás:ezoteria.hu

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top