Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > Válassz egy kristályt és nézd meg mit árul el személyiségedről!

Válassz egy kristályt és nézd meg mit árul el személyiségedről!

Olvasd el, hogy az általad választott kristály mit árul el rólad!

1 : Az első kő az opál. Szabadság és csendkedvelő vagy, legszívesebben elvonulnál a külvilág elől. A túlzott nyüzsgés körülötted megfojt, nyugalomra és békére vágysz legjobban. Érzelmeid stabilak, de nem szereted ha birtokolni, uralni akarnak. Kiegyensúlyozott a személyiséged, tisztában vagy magaddal.

2 : A második kő a malachit. A kalandvágy és állandó aktivitás jellemez. Kitartó vagy és céljaidért a végsőkig harcolsz. Szomjazol a változások iránt, veled minden nap kell, hogy történjen valami, különben haszontalannak érzed magad és elvesztegetettnek a napod. Mivel sokáig nem foglalkoztat egy dolog, így szerelmi életed kissé kusza.

3 : A harmadik kő a napkő. Optimista és sugárzóan vidám természet vagy. Mindenkivel el tudsz beszélgetni, annyi pozitív energiád van ami tíz embernek is elegendő. Nem riadsz vissza a kudarcoktól, ha valami nem sikerül nem tragédiaként éled meg, hanem a tapasztalás lehetőségeként. Hűséges és odaadó társ vagy a szerelemben.

4: A negyedik kő egy mahagóni obszidián. Konzervatív és rutinszerű. Ez a két szó jellemez a legjobban. Nem szeretsz eltérni szokásaidtól, nem adsz mások véleményére és nem szívesen kötsz kompromisszumot. Nem igazán vagy nyitott az újdonságokra. Kiszámíthatóságod azonban nem feltétlen csak hátrány, kiváló munkaerő és stabil társ, barát vagy.

5: Az ötödik kristály a howlit. Bizonytalanság és naivság jellemez. Könnyen lehet téged irányítani és túlságosan megbízol az emberekben. A rengeteg csalódás ellenére azonban szíved óriási, rendületlen hiszel a szerelemben és az emberek jóságában. Segítőkészséged példás, rád tényleg bárki számíthat, aki bajba jut. Kiváló barát vagy.

6: A hatodik kristály a dalmát jáspis. Vidám, kissé különc ember vagy. Szereted játékosan élni az életed, nem aggódsz csip-csup ügyeken. Szívesen utazol, járod a természetet, gyűjtöd az élményeket és a barátokat. Szinte mindig mosolyogsz, így imádnak az emberek. Kreativitásod és problémamegoldó készséged fejlett. Néha kissé szétszórt vagy.

Share Button
Top