Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > Válassz egy ajtót, és nézd meg milyen 2018-as évre nyit neked utat!

Válassz egy ajtót, és nézd meg milyen 2018-as évre nyit neked utat!

1, Ez az év a harmóniát hozza el számodra!

Érzelmi területen megoldódnak a problémáid, kibékülsz korábbi haragosaiddal, rendeződnek a dolgaid családtagjaiddal. Sikerül megismerned és elfogadnod önmagad! Az anyagiak terén is könnyebb évre várhatsz, nem lesz kirívóan bőséges, de szűkölködnöd sem kell majd! Egy olyan barátság talál majd meg, amit ha jól kezelsz, akár örökké is tarthat. Egészséged a 2017-es évben rendben lesz, egy-két kisebb meghűlésen eshetsz át csak.

2, Ez az év a nyugalmat hozza számodra!

Szorgalmas, de időszakon estél át az elmúlt években, de fáradozásod most kifizetődik majd. Családod és barátaid körökben is többnyire rendeződnek a problémák, munkahely váltás vagy új főnök belépésével a munkahelyeden sem ér már annyi stressz. Mivel nem kell a hétköznapok problémáival borzolni az idegeidet, lesz időd egész délutánokat csak pihenéssel, olvasgatással és relaxálással töltened. Kifejezetten nyugodt és pihentető év vár Rád, ez kihat a jövődre is, hiszen sokkal szerethetőbb személlyé válik az, aki sosem ingerült és lestrapált!

3, A boldogság éve következik!

Mivel életed idén egy korábbihoz képest nyugodtabb szakaszába lépett, ideje volt már, hogy a boldogság is bekopogtathasson. A 2017-es év elhozza a tökéletes boldogságot számodra, találsz valakit, lehet ez pár, de barát is, aki tökéletes lelki társaddá válik és csupán a jelenlétével szebbé teszi majd a napjaidat. Családodban gyermekáldás várható és ez téged is nagyon nagy örömmel fog el. A pénzügyeid nem alakulnak túl jól, de ezt jövőre annyira nem is fogod zokon venni.

4, Sikeres éved lesz!

Rendkívüli lehetőségek sora vár rád, ez lesz az az év, amikor kivétel nélkül minden összejön. Legyen az munka, befektetés, esetleg költözés, mindenképpen jól fogsz választani és jövődre nézve kedvező hatással lesznek döntéseid. Ha valamilyen tanulmány elkezdésén gondolkodsz, mindenképp 2017-ben vágj bele. Az érzelmi életed stabil marad, egészséged jól fog szolgálni ezek is azt segítik elő, hogy most minél jobban a céljaidra koncentrálhass!

5, A romantika éve vár Rád

Életed során talán ez lesz a legromantikusabb éved, és ezt vétek lenne nem kihasználnod és élvezned! Ha párkapcsolatban élsz, valamilyen fejlődés következik majd, kapcsolatotok egy magasabb szintre emelkedik, vagy a kicsit megfakult láng újra lobogni kezd. Ha egyedülálló vagy valószínűleg idén fog rád találni a várva várt nagy Szerelem! A pénzügyi életed hasonló lesz az ideihez, egészségeddel sem lesz különös problémád, hiszen a boldogság gyógyír mindenre.

6, Ez az év az önfeledtséget hoz életedbe!

Évek óta egyhangú, egyre többször borús életed most fenekestül fel fog fordulni. Egy elmagyarázhatatlan erő folyamatosan arra késztet, hogy új és merész dolgokba vágj bele. Energikus leszel és szinte mindenre kapható, amire eddig zsigerből nemet mondtál. Tánc, utazás, tanulás, barátságok kötése….semmi nem fog akadályt jelenteni számodra. Megtanulsz a pillanatnak élni, bosszúságokon mosolyogni. Ez az év az elkövetkezendő esztendőkre is kihat majd.

Ha tetszett ne felejtsd el megosztani!↓

Share Button
Top