Itt vagy
Kezdőlap > Zene > Új kislemezzel jelentkezik a ZeroDay

Új kislemezzel jelentkezik a ZeroDay

ZeroDay

Új kislemezzel jelentkezett nemrégiben a győri ZeroDay csapata. A koronggal kapcsolatban a banda frontembere, Cseh-Németh Donát elárulta: bár már három éve aktívan zenélnek, ők úgy gondolják, hogy még mindig  a zenekar pályájának viszonylag az elején tartanak. “Ezért is különbözőek kicsit a lemezen szereplő számok, hogy megtaláljuk azt mégis mi az a hangulat amit a közönségünk leginkább befogad, illetve amit mi magunk is el tudunk csipni akár alkotás, akár előadás közben.”- vallják a fiúk.

A dalokról szólva elárulták: akad a lemezen  szomorúbb hangvételű, komolyabb gitártémákkal tűzdelt összetett hangszerelésű szám (Pain for nothing), de találhatnak rajt a rajongók olyan dalokat is, amelyek amolyan igazi “ereszdelahajamat” stílusban íródtak, vagyis lehet rájuk egy jót tombolni(Livin’ abroad), de hallhatók rajta  tényleg high school punkos vidám dalok (Summersong és Don’t forget) emellett megtalálható a  a korábban megjelent Farewell, ami tényleg a modert pop- punk érzés megtestesítője.

A csapat egyedisége abban pont abban rejlik, hogy  nem ezeréves, mások által elcsépelt, klisészámba menő frázisokat puffogtatnak, hanem arra törekednek, hogy  valami igazán kortárs, mai, ízig-vérig modern zenét alkossanak, akár olyat, ami még nem található meg a hazai zenei palettán.

A ZeroDay Facebook oldala:

https://www.facebook.com/zerodayband/

A ZeroDay Youtube csatornája:

https://www.youtube.com/channel/UCQNc0J4y12mbkWuhccWUyQw

ZeroDay az Instagramon:

http://instagram.com/zeroday_band

Share Button
Top