Itt vagy
Kezdőlap > Csajok / Pasik > #Insta Csajok > Úgy öltözött, ahogy a reklámok mondták neki – Ez lett az eredmény!

Úgy öltözött, ahogy a reklámok mondták neki – Ez lett az eredmény!

Nina Mohan, a Buzzfeed egyik újságírója úgy döntött, hogy megfelel azoknak a reklámoknak, amik ömlenek az emberekre a plakátokról és a tévéből. Ezért fogta magát és felvásárolta a Victoria’s Secret azon ruhadarabjait, amiket úgy reklámoznak, hogy simán fel lehet venni az utcára.

Nina pontosan ezt tette, sőt, munkába is azokban ment, amit aztán megbánt, mert a munkatársai alig mertek ránézni, nehogy véletlenül rossz felé tévedjen a tekintetük.

4

Nina írásában kifejti, hogy ő maga nem szeret hivalkodó ruhákban munkába járni, de mindig is ki akarta próbálni és miután azt látta a Victoria’s Secret reklámjában, hogy bátran felveheti a ruháikat, úgy gondolta, kipróbálja. Először ezt a rövid csipkeszoknyát próbálta ki:

1

Az eredmény az lett, hogy bár nagyon kényelmes volt, de Nina nem tudta eldönteni hogyan és legfőképpen mivel hordja a szoknyát.

Ugyanis hiába vette fel az egyik leghosszabb pulóverét, ha felemelte a kezét, akkor az egész iroda azonnal láthatta a szoknyája alatt viselt fehérneműjét.

Ez azért nem tette könnyűvé a munkát, ha azt akarta, hogy ne hozza kellemetlen helyzetbe a kollégákat.

Végül is a szoknya inkább siker volt, volt olyan kollégája Ninának, aki még kölcsön is kérte, igaz, azt nem mondta, hogy mire használná. Második nap egy bralette melltartóban ment munkába:

3

Nina itt majdnem megadta magát, úgy érezte, hogy az irodáig sem jutna el ebben a ruhában, ugyanis teljesen máshogy állt neki, mint a modellnek. Igaz, ebben saját bevallása szerint szerepet játszott az is, hogy korántsem olyan a testalkata, mint a Victoria’s Secret modelljeinek.

Amikor beért, a kollégája sokkolódva néztek rá, és többször is elmondták, hogy ez egyáltalán nem megfelelő munkahelyi ruházat. Ninának ez tetszett a legkevésbé a három ruhadarabból, állítása szerint nem nagyon volt olyan, aki a szemébe nézett volna beszéd közben.

A harmadik nap ebben a zöld ruhában ment be:

5

Nina szerint ez a ruha még úgy ahogy elmegy a munkahelyen, amennyiben a főnök sohasem néz rá az emberre.

A kollégák között volt olyan, aki “dögös bébinek” titulálta, egy másikuk szerint nincs ezzel gond, ha egy esti partiba veszi fel inkább.

Összességében Nina szerint a három ruhadarab megbukott a munkahelyi teszten még akkor is, hogy egyébként tényleg kényelmesek.

Forrás: Buzzfeed

Ha tettszett, ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top