Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Tudtad? Íme 10 film, amiben a szerelmespárt alakító színészek valóban szerelmespárok lettek/voltak!

Tudtad? Íme 10 film, amiben a szerelmespárt alakító színészek valóban szerelmespárok lettek/voltak!

Vagy a forgatáson jöttek össze, vagy már eleve úgy vágtak bele a filmbe, hogy egy párt alkottak.

Gengszter románc, 2003: Ricki (Jennifer Lopez) egy férfigyűlölő gyilkos, aki teljesen kész van a karizmatikus Larrytől (Ben Affleck). A két színész hitelesen játszotta a szerelmest, akkor jöttek éppen össze.

Vicky Christina Barcelona, 2008: Havier Bardem egy romantikus, ám szabadszellemű csábítót játszik, Penelopé Cruz meg a teljesen zakkant exfeleségét. A pletykák szerint a forgatást már úgy vállalták el, hogy egy párt alkottak, szerelmük azóta is töretlen.

Kegyetlen játékok, 1999: Reese Witherspoon és Ryan Phillippe legendés szerelmének kezdete

Legénylakás, 1996: Szerelem szövődött a forgatás alatt az akkor még alis ismert olasz színésznő, Monica Bellucci és a francia Vincent Cassel között. Sokáig legendás párt alkottak.

Rumnapló, 2010: Ez a film, és Amber Hears dúlta szét Depp hosszú évek óta tartó házasságát Vanessa Paradise-szal. Valószínűleg ma már Depp is egyetért abban, hogy nem érte meg.

Step Up, 2006: Channing Tatum és Jenna Dewan ma már házasok és van egy lányuk

Mint a villám, 1990: Nicole Kidman még eredeti arccal és hajjal, Tom Cruise pedig még nem volt szcientológiafan feleségvadász. Jól egymásba szerettek a forgatáson.

Alfie, 2004: Jude Law önmagát adja a filmben, egy laza szívtipró, Sienna Miller pedig egyik barátnőjét alakítja. Az életben is hamar elváltak…

Mr.&Mrs. Smith 2005: Itt jött össze a házas Brad Pitt az adoptálási mániájába épp belekezdő Angelina Jolieval, a többi pedig már történelem.

A csodálatos pókember 2012: Andrew Garfield és Emma Stone ma is együtt vannak

Forrás: Brightside

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top