Itt vagy
Kezdőlap > Csináld magad > Tudtad, hogy létezik fiú és lány paprika? És hogy más az ízük? Plusz 7 konyhai trükk, amire nem is gondoltál és elképesztően egyszerű!

Tudtad, hogy létezik fiú és lány paprika? És hogy más az ízük? Plusz 7 konyhai trükk, amire nem is gondoltál és elképesztően egyszerű!

Még a profi háziasszonyoknak is lehet újat mondani. Most megpróbálkozunk vele…te mennyit ismersz ezek a trükkök közül?

Fagyasztott joghurtbogyók: A gyerekek imádják, és nem kell mást tenned, mint a szokásos sütidíszítő eszközbe joghurtot tölteni, a sütőpapírra helyezett bogyókat pedig a mélyhűtőbe tenni egy órára.

A főtt tojás héja könnyen lejön, ha egy szelet citromot teszel a főzővizébe. Ugyanez a trükk működik fél teáskanál szódabikarbónával is.

Többé nem folyik a könnyed hagymaszeletelés közben, ha hámozás előtt 15 percre bedobod a fagyasztóba

A tökéletes kávé receptje: egy csipet só és fahéj darálás előtt

15 másodperc a mikróban, és máris sokkal kevesebb szenvedés meghámozni

Ha a kaliforniai paprikád alján három dudor van, akkor az a “férfi”, a négy dudoros a “női”. A női változat édesebb és jobb a friss felhasználásra, míg a férfi változat szilárdabb és az íze is mélyebb.

Kés helyett: fogselyem, eredmény: finomabb, precíz vágások

Újfajta kedvenc a sült krumpli helyett: az egész krumplit vágd fel vékony szeletekre a képen látható módon, tűzdeld vajjal, kicsit a tetejére is tegyél, sózd-borsozd, és süsd meg


Forrás: Brightside

 

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani!↓

Share Button
Top