Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > A te munkahelyed van ennyire menő? A világ legirigyeltebb munkájára keres dolgozókat egy német cég egész nyárra. Te jelentkeznél?

A te munkahelyed van ennyire menő? A világ legirigyeltebb munkájára keres dolgozókat egy német cég egész nyárra. Te jelentkeznél?

“Ahol mások nyaralnak, te ott fogod tölteni a munkanapodat” – hirdeti álomállását a strandértékeléssel foglalkozó berlini cég, a Beach Inspector.

Hiába utaznak évente 700 millióan nyaralni, a külföldi strandok valódi állapotáról ritkán készül azonban alapos felmérés vagy teszt, nehéz hiteles információkat találni. De itt a megoldás! A 2014-ben alapított Beach Inspector azt tervezi, hogy néhány éven belül a világ összes nagyobb strandjáról átfogó értékelést készít, amit öt nyelven lehet majd elolvasni a honlapjukon, így segítve a megfelelő úti cél kiválasztását.

A munkát, azaz a felmérést azonban valakinek el is kell végeznie, ehhez keresnek inspektorokat a cégnél. Üdülőhelyről üdülőhelyre kell látogatniuk átlagos nyaralónak álcázva magukat, közben pedig folyamatosan értékelni az adott strandokat egy 120 kritériumot tartalmazó szempontrendszer alapján, illetve fényképeket, videókat készíteni.

A dolgozók mindezért természetesen fizetést is kapnak, miközben az utazást, a szállást és az étkezést értelemszerűen a cég fizeti. Az álommelót egyelőre 14 alkalmazottal és majdnem 30 inspektorral végeztetik. Őrület, nem?

Forrás:Beach-Inspector

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top