Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Sztárok, akik igazi család nélkül nőttek fel

Sztárok, akik igazi család nélkül nőttek fel

Nagyon nehezen indult az életük, megjárták az árvaházat, nevelőszülőknél laktak, és talán senki sem gondolta volna róluk, hogy ilyen elismertek, híresek, sikeresek lesznek.

A képen Steve Jobs és biológiai apja, Abdulfattah (John) Jandali szerepel. A kis Steve-et még diák anyja, Joanne Schieble a kórházban hagyta szülei parancsára. A gyereket Paul Jobs és felesége nevelte fel, taníttatták, Steve pedig őket tartotta az igazi szüleinek.

Nicole Richie és biológiai apja, Peter Michael Escovedo. A kis Nicole hároméves korában került a család barátjához, Lionel Ritchie-hez, mert a család olyan súlyos anyagi gondokkal küzdött. Hat évvel később a sztár és felesége hivatalosan is örökbe fogadták Nicole-t, ekkor Michael Jackson lett a keresztapja.

Jamie Foxx Texasban született Louise Dixon és Darrell Bishop gyerekeként. Röviddel születése után szülei lemondtak róla, így Mark és Esther Marie Talley lettek a nevelőszülei. A legnagyobb hatással nagyanyja volt rá, ő szerettette meg vele a zenét.

Ray Liotta biológiai szülei annyira szegények voltak, hogy inkább lemondtak fiukról. Egy gazdag olasz pár fogadta örökbe, neki köszönheti családnevét, aztán testvért is kapott, Linda személyében.

Coco Chanel 1883-ban született a franciaországi Saumurban, szülei nem tudtak vele foglalkozni, így gyakran különböző rokonokhoz került 4 testvérével együtt. 12 éves volt, amikor apja otthagyta a családot, Coco árvaházba, onnan katolikus kolostorba került, aztán meg egy bentlakásos iskolába. A sok unalmas szürke egyenruha volt az, ami Cocot arra inspirálta, hogy szép ruhákat tervezzen

John Lennon megszületett, ám csupán néhány éves volt,amikor szülei el is váltak egymástól. Anyja új párra talált, ezért a kisfiút rokon nevelőszülőkhöz küldték. Mimi és férje nagyon szigorúak voltak, nem érdekelte őket John gitár iránti lelkesedése, gyakran mondták azt neki, hogy a gitározás jó dolog, de sohasem fogja abban segíteni, hogy pénzt keressen. Tévedtek…

Forrás: Brightside

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top