Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > Akiknek szívügyük az édesség – Bemutatjuk a WeHeartSweets csokoládét 

Akiknek szívügyük az édesség – Bemutatjuk a WeHeartSweets csokoládét 

 

 

Amikor először találkoztam a WeHeartSweets termékeivel , azonnal eszembe jutottak azok a barátaim, akiktől saját készítésű csokoládét szoktam kapni. Közöttük vannak olyanok, akik azért készítenek maguknak csokoládét, bonbont készíteni, mert szeretik tudni, hogy amit fogyasztanak, az milyen összetevőkből áll, és megfelel-e az ő ízviláguknak. Mások – az előbb említetteken kívül – azért készítenek ilyen kézműves csokoládékat, mert  nagyon nagy fantáziával rendelkeznek,  jó kézügyességgel készítik kedvenceiket, és örömüket lelik abban, hogy szeretteiket saját készítésű csokoládéval lepjék meg.

A WeHeartSweets termékei – amelyek közül az étcsokik 70,5%-os, a tejcsokoládék pedig 33,6%-os, ill. 28,1 %-os, magas kakaótartalmú, belga Callebaut csokoládéból készülnek – mindenki számára lehetővé teszik azt, hogy nemcsak egyedi és különleges, de ugyanakkor rendkívül finom édességeket készítsenek. A kiváló minőségű alapanyagból – a natúr madagaszkári tört kakaóbabból – készített a csokoládé  mellett a Szicília zöld aranyaként is emlegetett pisztácia, a liofilizált, kandírozott és aszalt gyümölcsök, valamint a sokféle, ötletes kiegészítő mind-mind rengeteg lehetőséget adnak nemcsak arra, hogy egyedi csokoládét készítsünk, hanem a kellemes időtöltésre is.


Nálam különösen nagy sikere volt a különleges  WeHeartSweets táblás csokoládé készítő készletnek, mert nem tartozom a legügyesebbek közé, mégis – a készlet segítségével – csodálatosan sikerült életem első kézműves csokoládéja, és különösen élményt jelentett az, hogy mindezt nem egyedül, hanem  egy 9 év körüli rokon kislánnyal készítettem, aki rögtön megkért,  hogy szerezzek be neki ilyen készletet, mert a szüleit szeretné meglepni karácsonyra egy saját készítésű ajándékkal. Valóban kiváló ajándékötlet karácsonyra is egy ilyen csokoládékészítő készlet, gyerekeknek, felnőtteknek , ünnepekre és hétköznapokra egyaránt! A gyártó ráadásul most egyedi, limitált kiadású ünnepi ízvilágú karácsonyi szettekkel is készül, gyermekek és felnőttek nagy-nagy örömére.

Bátran ajánlom  mindenkinek, a siker garantált!

A WeHeartSweets weboldala:

https://www.weheartsweets.hu/

A WeHeartSweets Facebook oldala:

https://www.facebook.com/weheartsweets/

Share Button
Top