Itt vagy
Kezdőlap > Csajok / Pasik > #Insta Csajok > Szexxel akarok Olimpiai aranyat nyerni! Egy Riói örömlány vallomása!

Szexxel akarok Olimpiai aranyat nyerni! Egy Riói örömlány vallomása!

EXCLUSIVE –Szexxel akarok Olimpiai aranyat nyerni! Egy Riói örömlány vallomása!

juliana2

A riói örömlányok az ötkarikás játékokat nagyon jó lehetőségnek tartják, akár még úgy is járhatnak mint Julia Robert a Micsoda nő című filmben.  Interjú alanyunk a 23 éves Julaian aki az egyike a 12 000 szexmunkásnak, akik izgatottan várják az Olimpiára érkező látogatókat.

juliana3

 Az olimpiára kicsit megemelte az árait, ezzel bízik bene, hogy nagy „dohányra” tesz szert.

  • A prostitució legális Braziliában, azonban a rendősrég bármikor leállíathatja.
  • A szexmunkások Facabookon és Tinderen hirdetik magukat.
  • Juliana megosztotta velünk, hogy az összes lány nagyon izgatott az Olimpia miatt. „ ez egy nagyszerű lehetőség, hogy kicsit egyenesbe hozzuk az életünket” mondja. majd hozázteszi, hogy bízik abban is, hogy talált egy olyan sportolót, aki elviszi innen, hisz a szerelemben első látásra.

juliana4

Ülünk a homokos tengerparton a  Copacabana Beach-en, Julianával, az örömlánnyal, aki úgy tekint az olimpiára, mint, „egyszeri lehetőség az életben, hogy nagy pénzt szakíts” majd nevetve hozzáteszi „ a sportolók azért jönnek ide, hogy aranyat nyerjenek, de nekem egy esély, hogy aranyat kapjak a „szolgálataimért” és ez tesz engem nyerővé”.  Juliana művészneve Bruna, és bízik benne, hogy a tervezett 400 000 látogatóból, aki az olimpiára jön jó pár kliense lesz.

juliana5

A prostitúció Brazíliában legális, kijelölt területeken lehet csak dolgozniuk a lányoknak, ezek Rió erről híres részei, azonban van egy olyan szabályozás, hogy a rendőr felszólíthatja a lányt, az aznapi munkájának befejezésére, erről kérdeztük Julianát, hogy mik a tapasztalatai. „Miért kéne aggódnom a rendőrök miatt? Jó pár közölük a kliensem. A helyzet az – folytatva haj dobálva-, hogy ma Braziliában nagyon nehéz megélni, a gazdag szörnyű helyzetben van, ezzel a rendőrök is tisztában vannak, amíg nem zavarjuk egymás köreit, igazán nincs mitől tartanunk. Vannak íratlan szabályok, amiket be kell tartani.” Majd kicsit csöndesebb hangnemre váltunk, közelebb hajol, úgy folytatja. „A lányok nagyon izgatottak az Olimpia miatt, ez egy nagyon-nagyon jó lehetőség a gyors pénzszerzésre, sokan bíznak benne, hogy találnak pasit, férjet maguknak, aki elviszi innen őket.”

juliana6

Copacabanaban van pár hotel, ami az úgynevezett munkaterülete, ahol az Olimpia alatt fog dolgozni egy 46 szobás „szerelem hotel”, 24 órás portaszolgálattal, biztonsági őrrel.  Általában három napot dolgozik egy héten, napi 4 kuncsafttal, az Olimpia alatt azt tervezi, hogy minden este fog dolgozni.  Utal a tört angolságára, mondván a kliensei nem azért fognak neki fizetni, hogy beszélgessenek, az angol nyelvtudás hiánya nem gond! „Bár végül is mondhatjuk azt, hogy nyelvi felárat kérek, hiszen a külföldieknek £100 / óra, a helyeknek persze marad a régi ár” – teszi hozzá. Elárulja, hogy a legtöbb amit eddig fizettek neki £1 400 volt egy éjszakért.

juliana7

Szülei, akik Rió másik részén laknak, nem tudják, pontosan mivel keresi a kenyerét, azaz az autójára valót, a számítógépére valót és a saját lakására valót. Nekik ezek 23 évesen már megvannak, „Brazíliában ezek a dolgok nagy luxusnak számítanak, családoknak nincs autójuk se számítógépük, nem hogy okos telefonjuk”- legyint.

Tanul angolul és utazni akar majd, élvezni azt a lehetőségeket, amit ez az életformának köszönhet. Az emberek nem értik meg, hogy Brazíliában ez egy teljesen elfogadott szakma.

juliana12

 

Itt is van hierarchia, vannak, akik az utcán dolgoznak, akiknek jobban megy a klubokban, bárokban, bordélyokban. Ő azok közé tartozik akik  Facebookon és Tinderen talál klienseket.

A tapasztalatai alapján a helyiek az erőszakosabbak, a nemzetközi kliensek sokkal visszafogottabbak, sokukon látszik ,hogy ez az első alkalom, hogy örömlánnyal vannak, őket már inkább lazítani kell, nem félni tőlük, csak egy különleges estét akarnak, várja otthon őket a család, nem akarnak bajt. Ők a legjobb ügyfelek- magyarázza Juliana.

juliana8

Persze ő is találkozott már extrémebb kívánsággal, egy férfi azt kérte, hogy játssza el ,hogy halott, és még ravatalt is kialakítottak, hogy még hitelesebb legyen, de volt már olyan, hogy egyáltalán nem vetkőzött le a kliens, csak nézte ahogy másokkal van együtt, majd megköszönte, fizetett és távozott. Volt akivel rút kiskacsásat kellett játszania, de hallott már olyat, az egyik utcazenész barátjától, hogy játszania kellett, miközben egy pár hancúrozott, de semmi leskelődés.

Juliana inkább az idejövő látogatókat félti az emberkereskedőktől.

juliana14

Hozzáteszi, hogy  amikor telefonon beszéli meg a találkozót egy új ügyféllel akkor neki is van egy férfi barátja, inkább apafigurának mondaná, aki messziről figyeli, hogy minden rendben van-e a klienssel, ő nem kér érte pénzt, szívesség alapon megy, Brazíliában ez nagyon elterjedt.

Természetesen szót ejtünk a Zika vírusról is, hogy nem fél-e, a válasza határozott nem!  „Miért félnék?”- kérdezi. Az ügyfeleim óvszert viselnek” Már több foglalása van, mondja büszkén,  Angliából, Amerikából, Németországból és Olaszországból.

„Nagyon izgattak vagyunk”-fűzi  újra a végére

juliana13

Forrás

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top