Itt vagy
Kezdőlap > Zene > Szenteste – új, karácsonyi dallal jelentkezett MagyarMatyi

Szenteste – új, karácsonyi dallal jelentkezett MagyarMatyi

Új dallal jelentkezett nemrégiben MagyarMatyi. A karácsonyi ünnepkör leginkább várt napjához, Jézus Krisztus születéséhez közeledvén – stílusosan – ezúttal ez az ünnep kerül a középpontba.

Nagyon régen szerettem volna egy ilyen hangulatú dalt. Mindig is kedveltem ezt az időszakot, mert ilyenkor valahogy máshogy viselkednek az emberek es másképp állnak a dolgokhoz. A refrén pedig pont arra utal, hogy nem az ajándék a fontos, nem annak az értéke, hanem, hogy a boldog karácsonyhoz semmi más nem kell, csak egy kis hely, ahol a szeretteiddel együtt lehetsz.

A rapper egy kicsit a nóta készületeinek kulisszái mögé is betekintést engedett: “2016.december 6-án kezdtem el megírni a dalt, az alapzene elkövetője egy külföldi producer volt, akivel már többször dolgoztam együtt. Rá egy hétre már kész is lett a teljes anyag.” Mint mondja, Magyarországon nem nagyon született meg ezzel a mondanivalóval ilyen stílusban zene. Ez adja a dal egyediségét.

Magyar Matyi egy kicsit a közeli jövőhöz kapcsolódó terveiről is mesélt. Elárulta, hogy a következő zene is megvan már, aminek a címe Éjjelente lesz.” Forgatásra var a dal, várhatóan januárban, de legkésőbb februárban leforog a klip, majd megy is ki YouTube-ra. Témát illetve leginkább az 1Éjszakás című nótánkhoz  tudnám hasonlítani, ebben azonban nem lesz közreműködő. “

Mint mondja: az Éjjelente lesz az a zene, ami a legközelebb áll ahhoz a stílushoz, amit mindig is csinálni szeretne.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top