Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > személyiségteszt! Válaszd ki melyik ösvényen sétálnál át szívesen, megmondjuk ki vagy!

személyiségteszt! Válaszd ki melyik ösvényen sétálnál át szívesen, megmondjuk ki vagy!

Nem is sejted, hogy az ízlésed tökéletes jellemrajzot ad rólad. Ez úgy igaz ruházatra, ételválasztásra, mint például annak kiválasztására, hogy melyik ösvény a legkedvesebb a szívednek. Válaszd ki a legszimpatikusabbat és olvasd el, mit árult el rólad ez a választás!

Első ösvény

Aki ezen a kellemes, erdőszéli, virágos ösvényen haladna szívesen, annak szelíd és kissé szomorkás szelleme van. Abban lelik örömüket, ha kedvenc tárgyaikkal vannak körbe véve, emiatt fontos számukra a hagyomány és a múltbéli események is. A virágos ösvény azt árulja el, hogy ezek a személyek örülni tudnak minden apróságnak, szeretik a kalandokat és az ismeretlent. Néha azonban érdemes lenne hangot adniuk a gondolataiknak. Itt lenne az ideje most már annak, hogy olyan dolgot is kimondjanak, amelyek eddig legbelül maradtak.

Második ösvény

Ön imádja az új kalandokat, érzéseket, tapasztalatokat. Merész és bátor személyiség, aki nem tűri, ha játszanak vele. Egy erős személyiséggel rendelkezik, nem finomkodik a szavakkal. Fontos számára a hűség és a megbízhatóság, a barátait soha nem árulja el. A köves, emelkedő út arról árulkodik, hogy élvezi a kihívást, nem retten meg a nehézségektől, hiszen úgy gondolja, hogy az út végén, ha felér a tetőre, ott valami szépben lesz része. Az ön erőforrása a bátorság, de hagyja, hogy a szelídebb, gyengédebb oldalát is megismerjék. Mindkettőre szüksége lesz.

Harmadik ösvény

Nem szereti elkapkodni a döntéseit, szereti megfontolni, átgondolni azokat. Mindig rákérdez a dolgokra, és ezekre kielégítő választ is vár el. Sokszor elveszíti a fonalat, de ezt nem igazán bánja. A vadregényes ösvény arról árulkodik, hogy ön egy introvertált, kalandos fantáziával megáldott személy. Szereti kalandként megélni az életet, ezért olyan ösvényt építsünk magunknak, amit tudunk hova vezet.

Negyedik ösvény

Ön egy szeszélyes lélek, nagy humorérzékkel. Minden olyan dologhoz vonzódik, amely egyedi és értékes. Szenvedélyes, drámai és áradozó típus. Vibráló személyisége vonzó lehet mások számára. Ez a baldachinos ösvény is arra utal, hogy inkább felfele, a mennyezetet, az ég irányába szeret bámulni, nem igazán néz a lába elé, ami néha jót tenne, mert szembe jöhet egy új lehetőség, személy, vagy tárgy. Ettől a legtöbbször fél, de nem kell komolyan tartani. Az energiáit, humorát sokan szeretik, de időnként nem árt, ha a komolyabb énjét is megmutatja.

Ötödik ösvény

Ön egy nyugodt, türelmes személy. Alázatos, őszinte és nehéz felbosszantani. Hamar megbocsájt, elfelejti a negatívumokat, és gyorsan újból mosolyra fakad. Míg mások gondterhelten izzadnak, addig ön könnyedén dudorászik egy dalt. Az őszi ösvény arra utal, hogy az ön élete egy átmeneti szakaszban van. Az ösvény olykor kanyargós, de ön tudja, hogy miként kell kiegyensúlyozott lenni, hogyan kell a kanyarokat bevenni. A nyugodtsága, melegsége mások számára igazi menedéket jelenthet. Tanítsa meg nekik, hogyan kell a dolgokat elengedni.

Hatodik ösvény

Ön nyugodt és megfontolt típus, mély érzelmekkel rendelkezik. Inkább az egyedüllétet szereti, de a jó társaságot sem veti meg. Fontos számára az érzékenység és az őszinteség. A sötét ösvény azt jelképezi, hogy ön vágyik a védelemre, a biztonságra, a menedékre. Legtöbbször egyedül szokott utazni. Nem sétálgat napfényes ösvényeken, de az árnyékos szakasz után fény várja, ettől ne ijedjen meg. A szemei alkalmazkodni fognak a változáshoz és megtalálja a szépséget. A személyes élettere gondozott, ezért vonjon be másokat is. Itt az ideje, hogy ragyogjon.

Forrás

Ha tettszett, ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top