Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > Személyiségteszt! Válaszd ki álmaid kertjét, mondom mit árul el rólad!

Személyiségteszt! Válaszd ki álmaid kertjét, mondom mit árul el rólad!

Feladatod, hogy megnézd az alábbi hat képet, majd megjegyezd milyen sorszámmal láttad azt, amelyikre szíved legjobban vágyott. Melyik kertet álmodnád meg saját magadnak? A sorszám szerint keresd meg a saját kiértékelésedet.

1.

átjár

2.

kert1

3.

kint

4.

garden

5.

kert

6.

fel

Tisztában vagyok vele, hogy nem volt könnyű választás, hiszen egytől-egyig idillikus helyek. Mégis, találd meg azt az egyet, amiről úgy érzed, ebben a környezetben tudod magad sok-sok évig elképzelni. Ha eldöntötted, keresd ki a sorszámodat és olvasd el a jellemzést!

1.számú kert:

Még soha nem okozott problémát  neked, hogy elmondd a véleményedet. Irigylésre méltóan őszinte ember vagy! Hatalmas küzdőszellemmel rendelkezel, egy igazi kis harcos vagy. Éltető elemed a győzelem. Legyen az szópárbaj, vagy fizikai megmérettetés. Amikor csak lehetőséged van rá, átveszed az irányítást. Egész egyszerűen csak azért, mert így működsz alapjáraton. Szereted magad tesztelni különböző helyzetekben. Nem érzed teljesnek az életet, ha nincs valamilyen komoly célod. Keress magadnak valamilyen lazító technikát, mint például jóga vagy Tai Chi, mert pótolnod kell az életerőt, amit a küzdelmeiddel kiadsz!

2.számú kert:

Van egy etikai kódexed, amitől nem térsz el. Fontos számodra, hogy jó ember légy, és mások is annak lássanak. Igazi idealista vagy, nem igazán érdekel az sem, ha nem reális az elvárásod. Összetetten, mélyen gondolkodsz a világról és abban magadról. Nagyon sok réteg vezet le igazi önvalódhoz. Folyamatosan keresed az élet értelmét, és azt, hogy személyesen neked, hol a helyed benne. Érzed, hogy valami fontos feladattal érkeztél a földre, és meg akarod fejteni mi az. Néha félelemmel tölt el, hogy nem fogod megtalálni. Az üres, céltalan élet lehetősége rémít meg a legjobban. Fontos, hogy engedd el ezt a gondolatot. Olyan nincs, hogy nem találod meg a célodat, felettes éned és szellemi vezetőid terelnek a saját utadon. Játssz, játssz, játssz! Sokkal többet!

3.számú kert:

Te aztán nem adod fel egykönnyen a dolgokat! Makacs, kitartó ember vagy. Függetlenül az adott helyzettől, te ki tudod hozni magadból a legjobbat, nem blokkolsz le. Sokszor figyelnek téged ámulatba esve, hogyan tudod ennyire meglépni a korlátaidat. Két lábon járó agynak is mondhatnánk, mert igazi könyvmoly vagy, aki szereti tudományosan megközelíteni a dolgokat. Magabiztosan, cseppet sem megrettenve mész bele a kihívásokba. Az idegeidre kell figyelned, keresd a dolgokat, amelyek képesek az agyadat teljes mértékben kikapcsolni.

4. számú kert:

Csodálatos hallgatóság vagy, aki valóban meg akarja érteni az embereket, akik ösztönösen vonzódnak hozzád. Mindig gondolkodsz, mielőtt beszélsz. Ez igazán ritka ám! Tudod, hogy a szavakkal ölni és életet adni is lehet, ezért nagyon óvatosan bánsz velük. Nagyon ügyesen fejezed ki magad, ezért érdemes lenne ezt kihasználva, írnod is. Novellákat, verseket, bármit, amivel kiadod magadból a tapasztalataidat, és kifejezed valódi énedet. Azt gondolják rólad, maximalista vagy. De nem, te csak világosan látod merre tartasz, és haladsz az utadon.

5. számú kert:

Nagyon ügyesen keresed az egyensúlyt az életedben. A szélsőségesség számodra kényelmetlen, sőt, elviselhetetlen. Érzékeny vagy a kritikus hangokra, fájdalommal éled meg a széthúzást. Vallod, hogy az embernek ellenőrzés alatt kell tartania az egóját, csak úgy tud boldogulni az életben. Pozitív, optimista, egyenesen derűlátó ember vagy. Rózsaszín szemüvegen át látod a világot. Van valami egyedi abban, ahogyan te abban mozogsz. Egy természetes bájjal születtél, amit mások azonnal észrevesznek, ezért vonzódnak hozzád. Vigyázz az energiavámpírokkal, nem kell, hogy mások lelki szemetesládája legyél!

6. számú kert:

Élvezed az életet, annak minden pillanatát, és a tapasztalatokat, amelyeket szerzel. Az életet áldásként tekinted. Jó dologként éled meg amikor a komfort zónádból ki kell lépned, mert úgy érzed ez segít változtatni a látásmódodon. Az emberek gyakran félreértenek, mert több mint optimistának tűnsz. Nem nyavalyogsz másokkal együtt, ezért furcsának tartanak. Azt gondolod a világ egy színes, fényes hely, és te ezt a szépséget látod mindenütt. Soha ne engedd, hogy alább hagyjon ez a tűz, ami benned lobog, mert neked van igazad! A világ olyan, amilyennek látjuk. Szép.

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top