Itt vagy
Kezdőlap > Zene > Prismával készítette új klipjét a Tweed

Prismával készítette új klipjét a Tweed

A modern technika, konkrétan az okostelefonokra gyártott applikációk segítségéhez folyamodott legújabb klipjében a Tweed csapata. A legfrissebb szerzeményükhöz, a Fallen angel c. nótához készített videójuk ugyanis a napjainkban egyre trendibbé váló Prismával készült.

A klipről a zenekar így nyilatkozott:

Az anyagot már korábban leforgattuk Flóra szereplésével, a dal egy korai változatához. A dal véglegesítése sok időt emésztett fel, ami a technikában különösen gyorsan pörög. Egyszerűen szerettünk volna valami aktuális anyagot látni, ami különleges. A mai ingergazdag világban ez nagyon fontos, nehéz az embereket megérinteni. Első gondolatunk az volt, hogy a képkockákat magunk módosítjuk az alkalmazással, azonban lelkesedésünket némiképpen megnyesegette néhány technikai tényező, valamint az előttünk álló több napos telefon­nyomkodás. Ekkor előállt Dani – Varga Dániel, rendező-­operatőr, a szerk. – azzal az ötlettel, hogy mi lenne, ha megkeresnénk a Prisma fejlesztőit, hátha segítenek. Kicsit szkeptikus voltam, de a srácok – Alexey és Aram -hihetetlen segítőkészek voltak, ezért a fejlesztési kéréseink teljesítése helyett inkább beszálltak a buliba, és ők maguk készítették el a rajzfilmet a filmből, amiért mi nagyon hálásak vagyunk. Aztán amikor nagy nehezen megnéztük az anyagot, túlságosan film -szerűnek tálaltuk, ezért lefeleztük a kép sűrűséget, illetve Dani még egyszer megvágta, aminek köszönhetően néhol egészen hallucinogén hatása lett. A kevesebb képkocka még inkább animáltabb hatást keltett.

A fiúk azt is elárulták, hogy nagy élmény volt számukra Flórával – Borsi Flóra, a szerk. – együtt dolgozni. Mint mondják, nagyon kedves lány, úgyhogy minden szuper volt. A klipet egyébként Budapest külső részén, egy erdős területen, a Papp László Arénánál, valamint -az utolsó részt – az RTL stúdiójában rögzítette a zenekar.

A klip rendezője Varga Dani volt, akiről így vall a Tweed csapata: “Nagyon profin dolgozik, és nagyon határozott elképzelései vannak. Elég határozottan instruál, ami sokszor tud nehéz pillanatokat okozn, de abszolút az anyag javára van.”

Ha tettszett, ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top