Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Pokémon go: Ö szerezte meg mind! Ismerd meg!

Pokémon go: Ö szerezte meg mind! Ismerd meg!

Csak idő kérdése volt, hogy valaki megszerezze az összes Pokémont a Pokédex-ébe. Csak azt nem sejtettük, hogy az az idő ilyen hamar jön el!

 

poké1A 28 éves Nick Johnson volt az első aki elkaptam az országában, Amerikában fellehető pokémont. Kilenc még hiányzik ebből hármat (Farfetch’d, Kangaskhan, és Mr. Mime) csak az országon kívül lehet elkapni, és hatot (Articuno, Ditto, Mew, Mewtwo, Moltres és Zapdos), akike még soha, senki nem fogott sehol. Persze ezért az eredményért meg is kellett dolgoznia, naponta átlagosan 8 mérföldet sétált (!), és így két hét alatt készült el a gyűjteménye, ezzel a  31. szintig jutott el.

Nick heti 40 órás munka mellett teleteljesített ezt a lehetetlennek tűnő eredményt, ami azt jelentette, mindennap munka után, kb. 6 órától kimerülésig kereste a pokémonokat, mire hazaért, már dőlt is be az ágyába. Nick egy számítástechnika cégnél dolgozik, mint fejlesztő.

poké2

Volt, hogy egy másik játékos azt mondta neki, hogy Jersey Cityben talált egy csomó Dratini-t, így aznap munka után vonatra szállt, és elkapta őket. Porygon-t pedig úgy fogott, hogy befogta radarral, de fogalma sem volt, az a hely hol van, beugrott egy Uber-be és addig mentem amíg meg nem találta, sikerrel járt ekkor is.

poké3

Minden után haza ment, és a két “valós” pokémonját megölelte, ugyanis két boldog gazdija. 🙂

 

 

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top