Itt vagy
Kezdőlap > Zene > Örökké nem nyerhetsz – új dal a The Wallkidstől

Örökké nem nyerhetsz – új dal a The Wallkidstől

a

Egy mindent elsöprőnek tűnő szerelem és annak megfásult, kifakult emléke elevenedik meg a The Wallkids vadonatúj, Örökké nem nyerhetsz c. klipjében, amely egy szakítást dolgoz fel. A dallal kapcsolatban Nádasi István ’Gibbon’ így nyilatkozott: “Benne van a dalban, a kezdettől, a végig minden, hogy milyen amikor az fiú megszeret egy lányt, amikor úgy érzik övék a világ, és semmi nem állhat az útjukba. De ahogy telik az idő, úgy őrlődik fel minden körülöttük. Egy idő után miután leírnak egy kört az életükben, rá jönnek nincs tovább. Ahogy a szöveg is mondja „ Amikor körbe értünk, egymás szemébe néztünk, s hirtelen megfakult minden.
A klipet Őszi Balázs forgatta, a dal ez egyik kedvenc The Wallkids dala, és ő választotta ki. Balázs és Gibbon, a The Wallkids zenekar énekese régi barátok, Balázs készíti a csapat hivatalos fotóit.
A forgatással kapcsolatban a fiúk elárulták: „A klip nagyon jó hangulatban forgott, egy nyári délutánon.Az egri mélygarázsban forgattak a srácok, az Evat Zrt. engedélyével természetesen. A nagy zenei hangzavar miatt, egyre több turista jött fel, gyerekek felnőttek egyaránt, a zenekart persze egy cseppet sem zavarta, minden ment a maga medrében.A klip, egy imidzs klip lett, nem akartuk túl gondolni a dolgot, punk-rock csapat vagyunk, a garázs helyszín teljesen jól állt a bandának. Egy világos, vidám képi világú klipet akartunk csinálni, ez kifejezetten, Gibbon kérése volt.
Magazinunk megkereste Őszi Balázst is, aki amúgy fotós, ami pedig a videóklipeket illeti, nos, ezzel a klippel esett át a tűzkeresztségen. Balázs a forgatásról így vallott magazinunknak: “Kihívás volt, mert ugye én fényképész vagyok és életembe először forgattam videóklipet, de tudtam, hogy a The Wallkids egy nagyon jó csapat, mindenkit személyesen ismerek és velük a munka egy jó szórakozás, így simán belemertem vágni és a végeredmény is megszületett a csapatnak nagyon tetszett a klip és remélem a rajongók is elégedettek vele. A hangulat a forgatás alatt pedig egy hatalmas élmény volt
Share Button
Top