Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > A nyár legnagyobb slágerével akarja eladni az autóját: vajon sikerül neki?

A nyár legnagyobb slágerével akarja eladni az autóját: vajon sikerül neki?

Egy férfi eladásra kínálja szeretett Peugeot 407-es autóját, és teszi mindezt úgy, hogy az agyonhallgatott Despacito-ra alapozza az egész vicces hirdetést.

“Eladásra kínálom szeretett Peugeot-om. Reggeltől estig a Despacitot üvöltetem benne nyélen, mert jól szól benne a hangcucc, és a v6 csöndesen duruzsol. Csak olyan műhelybe hordtam rendszeresen, ahol Despacitot hallgattak, számomra ez kulcs a sikerhez, csak ők tudnak latinosan olajat és szűrőket cserélni benne mostanában. Múltkor a vizsgabiztos is a Despacitot hallgatta, meg is lett a vizsga 2018 végéig. A Despacitonak hála eufóriában autózva tudom kihasználni a kocsi remek menetteljesítményét, úttartását.

Az előző tulaja nem hallgatta a Despacitot, meg is látszott a járművön, egyből hengerfejes lett, szakszerűen föl lett újíttatva és azóta hála Luis Fonsi varázsigéjének, többet a belátható jövőn belül nem is fog előjönni ez a hiba, köszönöm Despacito még egyszer. Amennyiben elvinnéd, adok hozzá a téli gumi szetten kívül egy Despacito CD-t és két jegyet Luis Fonsi itthoni koncertjére. Keressetek bizalommal, Despacito legyen veletek mindig.”

Forrás: Vezess.hu

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top