Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > “Nem tudtam, hogy terhes vagyok, amíg a gyerek feje meg nem jelent a lábaim között” Elképesztő történet!

“Nem tudtam, hogy terhes vagyok, amíg a gyerek feje meg nem jelent a lábaim között” Elképesztő történet!

A 19 éves új-zélandi Emma Crofts-Wilsonnak fogalma sem volt, hogy terhes, amíg meg nem szült a konyhában. Ezerszer hallottunk már hasonló esetről, de még mindig ámulatba ejt, hogy ilyen létezik…

Amikor Emmavajúdni kezdett, azt gondolta, hasfájása van, és vett be némi paracetamolt. Miután ettől sem múlt el a heves görcs, sőt, inkább egyre elhatalmasodott rajta egy fura nyomás érzés, csak akkor esett le neki, hogy ebből gyerek lesz – ám mielőtt sokat gondolkodott volna, a lábai között kibukkant a baba feje. A világra jött kicsi köldökzsinórját a konyhai ollóval vágta el, aztán üzenetet írt az anyjának, hogy ne legyen rá mérges, de éppen megszült egy gyereket, és fogalma sincs, mit tegyen. A babát becsavarta egy törülközőbe, és megpróbálta valahogy feltörölni a sok vért. A szülők hazarohantak, közben hívták a mentőket, és a kis családot kórházba vitték.

baba4
Fotó: Facebook

 

A babáról kiderült, hogy egészséges 3 kilós kislány, a terhesség 39. hetében jött a világra, a neve Hannah-Marie Teira lett. Az apukáról nem tudni, egyéjszakás kaland volt.Az anyuka állítja, hogy fogalma sem volt róla, hogy terhes.Mindig is rendetlenkedett és szabálytalan volt a vérzése. Azt észrevette, hogy kicsit többet eszik, nem kívánja az alkoholt, deezekből nem gyanakodott arra, hogy terhes lenne. A szülés előtt nem folyt el a magzatvíz, s bár előtte éjjel éles, késszúráshoz hasonló fájdalmakat érzett a hasában, azt gondolta, hogy szimplán beteg. Másnap rosszabbodott az állapota –mondjuk nehéz megérteni, miért nem ment orvoshoz vagy be a kórházba. Délután elment zuhanyozni, hátha a meleg víztől elmúlnak a fájdalmak, de délután háromnegyed háromra meg is szült.

A baba most lesz egyéves, az anyuka pedig visszatér a tanulmányaihoz.

Forrás: Dailymail| Facebook

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓

Share Button
Top