Itt vagy
Kezdőlap > Csináld magad > Nem hiszed el, de ezzel a 10 trükkel tényleg könnyebb lesz az életed!

Nem hiszed el, de ezzel a 10 trükkel tényleg könnyebb lesz az életed!

Lakásban található eszközeink és azok rendeltetése sokkal sokszínűbb, mint megszoktuk. Legtöbb tárgyunknak van második funkciója is!

 

1. Vasalj alufóliával – ha a vasalódeszka textilje alatti fát bevonod alufóliával a fényes felületével felfelé, a hő visszaverődik, így az épp vasalt ruha mindkét oldala gyűrődésmentes lesz!

2. Mindig elfelejted, hol parkoltál? Fotózd le a kocsid környékén levő jellegzetes épületet vagy utcatáblát, és tuti nem veszel el! (Tesztelve.)

3. Lassan sül a fasírtod? Nyomja közepébe egy mélyedést a hüvelykujjaddal, így egyenletesebben és gyorsabban sül majd!

4. Vizes hajadat ne a nedves-nyirkos fürdőben szárítsd, hanem a szoba levegőjén – így gyorsabb!

5. Morzsás billentyűzet? Végy egy tapadós post-it cetlit, és a ragacsos felét húzogasd végig a billentyűk résein. Szépen kiszedi a koszt!

6. Hajlakk – ha száll a hajad, használj hajlakkot, majd magával a flakonnal simítgasd végig a frizurádat, szuperül lelapítja a pajkos hajvégeket! 2 in 1.

7. Zöldségszárítás: ha vizes a salátád, végy egy tiszta kispárnahuzatot, tedd bele, és helikoptereztesd meg benne!

8. Ha elfelejtetted kivenni a kajádat a fagyasztóból, tedd minden nélkül egy sima vas serpenyőbe, mert az tökéletesen vezeti a hőt, és gyújts alá, hadd melegedjen!

9. Epercsumázás: itt a szezon, csumázz szívószállal! Dugd be alulról, és kifele ment, lerepül róla a zöld szárrész! Voilá.

10. Kedvencem: ha nem vagy topon, ha cérnát kell tűbe fűzni, fújj hajlakkot a cérnára, az megkeményedik, és máris könnyebb betalálni a lukba!

Forrás

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top