Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > Nem fogod elhinni mit ettem a repülőgépeken! Döbbenet!

Nem fogod elhinni mit ettem a repülőgépeken! Döbbenet!

Egykor ilyen fényűző lakomákat tartottak a repülőgépeken

A repülés régen a gazdagok kiváltásága volt, igazi luxusnak számított – ahogy a fedélzeten felszolgált ételek is a fényűző pompát és kulináris élvezeteket halmozták.
 Abban az időben, amikor a repülés, mint utazási forma elindult hódító útjára, még luxusnak számított, szertartásosan készülődtek az emberek az útra, mert különlegesen szerencsésnek érezhették magukat, hogy repülhetnek. Az elmúlt évtizedekben a világ felgyorsulásával a légi közlekedés is csak egy tömegközlekedési formává vált, elveszítve varázsát, ellenben sok embernek lehetőséget adva arra, hogy repülhessen. A fapados légitársaságok megjelenése előtt a repülés a jegy áráért egy all-inclusive dolognak számított étellel, itallal, és minden egyéb kényelmi szolgáltatással.

A norvég Scandinavian Airlines légitársaság most betekintést engedett egy repülésre a múltba, ahol az ötvenes évektől egészen a nyolcvanas évekig szárnyalhatunk gépeik fedélzetén, belekóstolva a légiutaskísérők és a sztárséfek által felszolgált Michelin-csillagos éttermek (!!!) luxusfogásaiba!

r1

r2

r3

r4

r5

r6

r7

r8

r9

r10

r11

r12

r13

r14

r15

Forrás

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top