Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > Nem fogod elhinni mit csinál ez a férfi a halottas kocsiban!

Nem fogod elhinni mit csinál ez a férfi a halottas kocsiban!

José Luis Amatrian nem akármilyen zöldséges, hiszen halottas kocsiban szállítja ki a megrendelt gyümölcsöt vagy zöldséget. A spanyol kisvárosban, Lazkaóban, ahol lakik, manapság másról sem beszélnek az emberek, mint a vállalkozás találó szlogenjéről: “Ezek a termékek haláliak.”

A 39 éves José Luis Amatrian már 15 éves kora óta zöldséget, gyümölcsöt árul, de csupán néhány hónapja jutott eszébe az az egyedi ötlet, hogy egy korábban halottas kocsiként szolgáló veterán autóval szállítsa ki az árut a környékbeli éttermekbe.

Saját bevallása szerint José Luis Amatrian megőrül a veterán autókért, a garázsában nem csak az az 1981-es gyártású fekete Ford Granada áll, amit ugyebár minden nap bevetésre visz a sikeres vállalkozó, hanem egy 1990-es Ford Mustang, valamint egy 1973-as Dodge is. A halottas kocsit egy barátjától szerezte, és egy 1981-es Vespát adott érte cserébe.

Az autóra függesztett fokhagymafüzérek már csak fokozzák a jó marketinget, hiszen ki ne szeretné, ha ezáltal elkerülnék a vámpírok a friss zöldséget és gyümölcsöt, amit egy ilyen “gusztusos” autóban szállítanak ki?

Forrás: ElPais

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top