Itt vagy
Kezdőlap > Csináld magad > Négy kiegészítő, ami semelyik férfi ruhatárából nem maradhat ki

Négy kiegészítő, ami semelyik férfi ruhatárából nem maradhat ki

Természetesen ahogy a nők számára, úgy férfiak számára is vannak olyan kiegészítők, amik egyetlen ruhatárból sem hiányozhatnak, hiszen klasszikusak, szépek, időtállóak, és nem utolsó sorban rengetegszer fel lehet őket használni a mindennapokban.

Azonban nem mindegy, hogy mik azok a kiegészítők, amikbe pénzt fektetünk. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, ami semelyik férfi ruhatárából nem maradhat ki.

Táska

Nemtől függetlenül mindenkinek szüksége van egy praktikusan pakolható táskára, amibe minden holmink rendesen elfér, kényelmes viselet közben, és nem utolsó sorban strapabíró anyagból készül, ezáltal nem kell aggódnunk, hogy rövid idő után tönkre megy.

A Trendhim nevezetű, dán webshopban táskák terén is rendkívül nagy a választék, hiszen nemcsak sporttáskákat, de hátizsákokat, oldaltáskákat, és neszeszereket is árusít a cég. Minden terméket kiváló minőségű bőrből készítenek, amely következtében minden darab masszív és strapabíró.

Karkötők

Manapság egyre több férfi kezdett el újra különböző stílusú karkötőket viselni, hiszen azon kívül, hogy divatosak, remekül kiegészítik leghétköznapibb öltözetet is, rengeteg hasznos dologra fel lehet használni őket. Az idei nyár két legnépszerűbb terméke a hajókötélből készült horgonyos karkötő, és a paracord anyagból fontott darab. Egy érdekesség erről az anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban a paracord anyagot használják, mint általános hadi kötélzet, hiszen 250 kg teherbírású, amely kibontva legalább három méter.

Az ilyen típusú karkötőket túlélő, vagy taktikai karkötőnek is szokták nevezni, hiszen nemcsak stílusos, vagány, és szerepel a híres Mad Max című filmben is, hanem rengeteg hasznos tulajdonsága van, amit egy kirándulás, vagy esetleg utazás során is fel lehet könnyen használni. Készíthetünk belőle óraszíjat, sátor rögzitést, de akár egy kirándulás megpihenésénél függőágyként is remekül szolgál.

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel elegánsabb ruhadarabokat , azonban, egy csokornyakkendő rengeteg alkalomra kiváló kiegészítő. Legyen az alkalom egy kerti parti, egy esküvő, egy születésnap, vagy egy elegáns vacsora, fehér inggel, szövet nadrággal és egy elegánsabb cipővel minden férfinak kiválóan áll ez a kiegészítő.

A csokornyakkendők alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit, és ez a klasszikus,elagáns és időtálló kiegészítő éli reneszánszát manapság. Nagyon sok ember a nagy fokú eleganciával társítja a csokornyakkendők viseletét, pedig manapság már teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált.

Mandzsettagomb

A mandzsettagomb egy elengedhetetlen kiegészítő, ha egy férfi sokszor visel öltönyt és nyakkendőt, hiszen azon kívül, hogy férfiasságot és eleganciát sugároz, egyediséget is tükröz, ha egy különlegesebb darabot választ az illető.

Számtalan alkalom van, amikor egy mandzsettagomb kiválóan kiegészíti a férfiak öltözetét, lehet az alkalom egy esküvő, egy állásinterjú, vagy akár csak egy elegáns vacsora, a dán webshopban minden férfi talál magának megfelelő darabot.

Share Button
Top