Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > Mygift Tea – egy csipetnyi varázslat a mindennapokba

Mygift Tea – egy csipetnyi varázslat a mindennapokba

Utazás az élvezetek világába I. rész

A Facebookon nézelődve véletlenül találtam rá egy hirdetésre, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Szeretem a finom teákat, a hozzánk érkezőket is – különösen a téli időszakban – azzal kínáljuk, és itt egy eddig általam nem ismert teasorozatra hívták fel a figyelmemet.

Az én ajándékom!

Ha ez így van, és ez az én ajándékom, akkor  úgy gondoltam, megajándékozom magamat, (mert megérdemlem) és rendeltem belőle. Nem csalódtam. Különleges, eddig nem látott design, elegancia, fantasztikus illatok, csodás ízek, különleges minőség, tisztaság és ízharmónia – ez egyszerre mind jellemzi a Mygift teáit. Mindez annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy rákerestem a honlapjukra , amit nagy élvezet volt számomra olvasni. Mint mondják, hitvallásuk, hogy “dönts ésszel, cselekedj szívvel“., s igyál Mygift teát – ezt már persze csak én mondom. Teáikat kortyolva – amelyek kivétel nélkül színezék,- és adalékanyag-mentesek – érdemes megállni egy pillanatra, s elmélyedni azok csodás ízében.

Fogyasztásuk egy életérzés, öröm, amit kifejeznek a teák fantázianevei is, amik nekem nagyon tetszettek.(Öröm, lendület, varázslat, élénkség, pihenés!) Mi kell ennél több?!

Nézzük kicsit részletesebben az általam fogyasztott teákat!

Child Magic Gyermekek örömére – Önfeledt boldogság, kacaj, csupa vidámság, szabadság érzése jellemzi e mályvacukros teacsodát, amely az édes gyermekkorba repít. Az apróságokat és az ő hőseiket egyaránt megigézi a fűszeres narancsvarázs, amelynek ízvilága hosszas élményt nyújt. Forró nyári napokon jeges teaként, hideg téli estéken forró italként a gyermekek örömére is. Összetevők: rooiboos tea, mályvacukor, kardamom, fehér búzavirág, kamilla.

Pure Energy Mindennapok örömére – A krémes Pina  Colada íze találkozik ananász és kókuszdarabokkal, amelyek tökéletes harmóniát alkotnak egy csésze italban, létrehozva a megfelelő ízt fogyasztója számára. Diétához, fogyókúrához elengedhetetlen kiegészítő. Összetevők: zöldtea, 86% anananászkocka, kókuszdarabok, ginzeng, gyömbér.

 

Mediterran flow (Mediterrán lendület) – Becsukom a szemem, gondolataim elrepítenek egy más, varázslatos valóságba. Egy álomba csöppentem, ahol citrus gyümölcsfákkal teli kertben lépdelek. Kezemben egy pohár Mediterran flow.Félve kinyitom a szemem, remélve, hogy képzeletem valósággá válik. Megérkeztem. Mosoly arcomon, álmomat kezemben tarthatom. Összetevők: almadarabkák, narancsszeletek, natúr aroma, szárított mandarin, körömvirág, vadeperlevél.

 

 

Garden Magic (Kerti varázslat) – A harmatos, hűvös reggeleken a tiszta levegőben kivehető természetes illatokat idézi elő, minden egyes együtt töltött pillanat a Garden Magic teakülönlegességgel. Sétálva a kertben, friss, zamatos gyümölcskavalkád jelenik meg a fogyasztása által. Összetevők: őszibarack, hibiszkusz, almadarabok, feketeribizli, szárított fekete szeder, szárított málna, eper, vad eperlevelek.

 

Go Time (Megy az idő) – Élénkítő energiát biztosít a mindennapokhoz. Reggeli ébresztő, finom ital a nap kezdéséhez. Összetevők: zöld és pörkölt maté tea, édesgyökér, narancshéj és virágok, természetes aroma.

 

 

Black Magic (Fekete varázs) – A csokoládé és a kókusz mámorító egyvelege, krémes kakaódarabokkal párosulva idéz meghitt pillanatokat. Kényeztetés az érzékeinknek, felfrissülés szellemünknek. Összetevők: csokoládéchips, fehércsokoládé-chips, kakaódarabok, kókuszreszelék.

 

Sweet Relax (Édes pihenés)– A sáfrány és a narancs ízei, frissességet és örömet idéznek a Sweet Relax fogyasztása által. Az egzotikus illataroma a napon érlelt citrusféléken keresztül elvarázsolja fogyasztóit. Összetevők: Rooibus tea, sáfrány, természetes vérnarancs

 

 

 

A Mygift kézműves teái hidegen és melegen egyaránt, ízesítés nélkül is fogyaszthatók, és jótékony hatással vannak az egészségre.

 

 

Ugye tetszik? Jó szívvel tudom ajánlani, hogy látogasson el a Mygift oldalára. Nem bánja meg, ahogy én sem!

https://mygifttea.hu/

 

 

 

 

 

 

 

Share Button
Top