Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt

Az előtérben ülő nőt a csuhással pillantottad meg először?

A megtestesült racionalizmus vagy, maga az AGY. Komoly, kötelességtudó, könyv moly, nagy lexikális tudással. Két lábbal állsz a földön, céltudatosan haladsz előre. Nincsenek komoly meglepetések az életedben, mert mindig előre tervezel. Szeretsz a magad által kijelölt korlátok között élni, kibillent magabiztosságodból, ha nincsenek szabályok. Ennek ellenére, vagy éppen ezért keress magadnak megfelelő hobbikat, amivel ki tudsz lépni a saját elvárásaid alól is. Amiben nem kell gondolkodnod, csak a pillanatban vagy. Legyen az úszás, tenisz, vagy valamilyen játék, ami ellensúlyozni tudja a racionalizmusodat.

A kőkapu tűnt fel először?

Egy nagy kalandként éled meg az életet. Nagyon is jól teszed! Sosem fogsz a szó klasszikus értelmében felnőni, imádod a szórakozást, a lüktetést. A társaság középpontjában szeretsz lenni, másokat is nevetésre bírni. Egyenesen kihívásnak érzed, ha túl komoly ember kerül a környezetedbe. Tudat alatt is belefogsz a feloldásába. Mivel elképesztő az emberismereted, olyanokkal veszed körül magad, akik hozzád hasonlóak. Imádnak is a társaságodban lenni, mert maga vagy az életigenlés. Egyetlen gyenge pontod a szabálykövetés, szabad szellemed nem bírja a korlátokat.

A motívumokból összeálló arc tűnt fel elsőként?

Mindennek a jó oldalát látod, de ha nem így lenne, azonnal azt keresed. Optimista, idealista lélek vagy, aki imád élni, lobog benned a tűz, amivel a földre érkeztél. Egyetlen veszély leselkedik rád, az energiavámpírok. Ne engedd, hogy rád telepedjenek! Szívből mosolyogsz még, ha problémák emésztenek is, nem hordasz álarcot senki kedvéért. Ezt nem tolerálják azok, akik viszont csakis álarcok mögött élnek, sokszor érzed magad támadásuk kereszttüzében. Ne engedd továbbra se, hogy hassanak rád!

Forrás

Ha tettszett, ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top