Itt vagy
Kezdőlap > Csajok / Pasik > #Insta Csajok > MIN­DENT EL­ÁRUL A CSA­JOD­RÓL, HOGY FEK­SZIK AZ ÁGY­BAN

MIN­DENT EL­ÁRUL A CSA­JOD­RÓL, HOGY FEK­SZIK AZ ÁGY­BAN

Gon­dol­tad volna, hogy árul­ko­dik az ember sze­mé­lyi­sé­gé­ről, hogy mi­lyen póz­ban al­szik? Pedig sok min­dent meg­tud­hatsz, ha meg­fi­gye­led éj­szaka a párod. Tudd meg, kivel élsz va­ló­já­ban!
Beszéltünk már arról, hogy mit árul el a kapcsolatról az, ahogyan alszotok. Most azt tudhatod meg, hogy milyen pózban szeretnek leginkább aludni a nők, és mit mond el ez a személyiségükről. Figyeld meg este, és bújj bele a lelkébe!

620x0 9 460eb

1. Teljesen hanyatt

Ebben a pózban a hátán fekszik, a karok és a lábak teljesen egyenesek, a kéz a test mellett vagy a fej felett pihen. Általában azok az emberek alszanak így, akik sokat forgolódnak éjjel, hol jobbra, hol balra fordulnak.

620x0 8 1345c

Nyitott személyiségre utal, aki kimondja a véleményét akkor is, ha az nem feltétlenül tetszik a másiknak. Nagyon szociális, ezért rengeteg barát veszi körül. Néha azonban bezárkózik, és elrejti az érzelmeit, hogy ne sérüljön.

2. Ölelős

A leggyakoribb póz a nőknél. Megnyugtatja őket, ha ölelhetnek valakit, vagy valamit, legyen az egy pasi, a párna vagy egy plüss. A lábait felhúzza magzatpózba. Puha, törékeny lelkű ember, akinek szüksége van biztos pontokra az életében.

Egy védelmező férfi, akire mindig számíthat és megbízhat benne a fellegekbe repítheti.

620x0 7 807cc

Ezek a nők nagyon érzékenyek, és lehet, hogy naivak, akik bizalmat szavaznak mindenkinek, majd összetörik a szívük. Gyakorlatilag úgy gondolják, hogy a világon minden ember jó, ezért mindenkinek adnak magukból, így sokszor csalódnak.

3. Deszka

Ahogy a neve is mutatja, pont úgy fekszik az ágyban akár egy darab fa. Hason, a kezei a feje mellett. Konzervatív személyiségre utal, aki szeret birtokolni. Nehezen engedi el a dolgokat, viszont a bizalmát kiérdemelni nagyon nehéz.

620x0 6 f7375

Ha megszeretett, akkor bátran közel enged magához. Gyakran vezető pozícióban dolgozik, és a karrier nagyon fontos számára. Magas az önbecsülésük.

4. Oldalt, enyhén felhúzott lábakkal

620x0 5 f5d1d

Aki így szeret aludni, nagyon boldog és energikus ember. Nyugodt és szinte soha nem emeli fel a hangját. Higgadtan kezeli a problémákat és mindig a megoldásra törekszik. A bizalmon azonban van mit dolgozni, mert sokszor olyan embereknek ajándékozza, akik nem érdemlik meg.

Forrás

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top