Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > Megszólalt a repülőgép balesetet túlélő egyetlen focista

Megszólalt a repülőgép balesetet túlélő egyetlen focista

Alan Ruschel labdarúgó volt az első, akit kórházba szállítottak, miután Kolumbiában hétfőn lezuhant a Chapecoense csapatát szállító repülőgép. A 81 utasból öten élték túl a balesetet.

A 27 éves Ruschel az Internacionaltól kölcsönben szerepel a Chapecoensében, és ő is rajta volt a Lamia bolíviai légitársaság gépén. A Kolumbiában lezuhant repülő balesetét öten élték túl, Ruschel volt az első, akit kórházba szállítottak. Több helyen eltört a csontja, tele volt zúzódások, sebekkel, a feje is megsérült, de tudatánál volt, és beszélt.

Helyi beszámolók szerint csak egy dolog járt a fejében, a családja, rögtön a szeretteiről kérdezte a mentősöket, a saját állapota nem érdekelte. Ezek után
megkért egy ápolót, hogy vigyázzon a jegygyűrűjére.

A focista felesége a Twitteren reagált a hírre, hogy a párja életben van: “Köszönöm, Uram! Szeretlek, Istenem! Isten, csodálatos vagy” – posztolta kevesebb mint egy perces különbségekkel.

A tragédia előtt Ruschel is aktív volt a világhálón, az Instagramra feltöltötte, amint csapattársával, Danilóval ülnek a repülőn, és láthatóan nagyon jól érzik magukat. A hírek szerint Danilo, a csapat kapusa a másodikként megtalált túlélő.

Beszámolónk a balesetről:

http://zizz.hu/lezuhant-brazil-futballcsapat-repuloje-kolumbia-felett/

 

 

Forrás

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top