Itt vagy
Kezdőlap > Csajok / Pasik > #Insta Csajok > Meglepő a szüzesség elvesztésének világtérképe – Kik kezdik a legkorábban a szexet?

Meglepő a szüzesség elvesztésének világtérképe – Kik kezdik a legkorábban a szexet?

Egy 37 országot vizsgáló kutatásból kiderül, hogy melyik országban hány évesen vesztik el a szüzességüket az emberek. Az átlagéletkort mutató végeredmény szerint a legfiatalabban Brazíliában szexelnek először, ott alig tölti be a 17-et egy átlag lakos. Aztán Kolumbia következik, a harmadik helyen pedig Ausztria és Új-Zéland holtversenyben zárt.

A magyarok a vizsgált országok között a 11. legfiatalabbak, nálunk az átlagéletkor 18.4, de hogy erre büszkének kell-e lenni vagy sem, azt mindenki maga döntse el.

szuzterkep2

A kutatás készítői a kapott adatokat térképen tették láthatóvá. Az egyik legérdekesebb adat, ami a fenti listából is kitűnik, hogy Délkelet-Ázsia lakói milyen későn vesztik el a szüzességüket a többiekhez képest. A legidősebb átlagot Malajzia produkálta, ahol ez majdnem 24 év, de a régió országai mind a mezőny hátsó felében helyezkednek el.

szuzterkep

A kutatásban azt is megkérdezték, hogy használtak-e óvszert az első aktus közben.

Brazíliában a válaszolók 66 %-a mondta azt, hogy igen, ezek szerint tehát a brazilok bár fiatalon, de legalább biztonságosabb körülmények között vesztik el a szüzességüket. A felmérés szerint a legkockázatosabban Indonéziában élnek, ott ez az arány 27.6 %. Ennek elképzelhető, hogy vallási és tradicionális okai vannak.

Forrás

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button

Vélemény, hozzászólás?