Itt vagy
Kezdőlap > Zene > Másnap – vadonatúj, timelapse videó a Harap zenekartól

Másnap – vadonatúj, timelapse videó a Harap zenekartól

Új, ezúttal vizuális, grafikus-rajzos élményeken alapuló timelapse videót készített legfrissebb, Másnap c. klipjéhez a Harap zenekar. A nagykőrösi banda frontembere, Arany Zsolt elárulta: saját ötlete volt, hogy egy ilyen  jellegű klip készüljön a tegnap megjelent, nosztalgikus  dalhoz. “Én nagyon szeretem az ilyen kisfilmeket, amikor egy hosszabb folyamatot pár perc alatt felgyorsítva végignézhetünk. Egész más dimenzióba kerül így a nézőpont, másként értékeljük a dolgokat.” – avat be  Zsolt döntés hátterébe.Néhány másik rajzoló megkeresése és tétovázása után Hájas Réka vállalta el a szerepet, az ő keze munkájában gyönyörködhet a néző a filmen. Több dalt is mutattam Rékának, amire el tudtam képzelni ilyen jellegű klipet. Miután maga választotta ki a Másnap c. dalt, a kompozíció kitalálásában is szabadkezet kapott. Az első werk elkészülte után annyi kérésünk volt, hogy álló helyett fekvő legyen az elrendezés, az jobban áll a filmnek.”

Kétségkívül remekül áll a klipnek a timelapse,  amelyben a dal kinyílásával párhuzamosan válik egyre szebbé és színesebbé Rékának a  kliphez készített alkotása, amely nemcsak egy különleges képi világot varázsol a klip köré, hanem egyszersmind  igazán egyedivé, különlegessé, emlékezetessé, sőt, szerethetővé  teszi azt.Én megvettem, nektek hogy tetszik?

Friss hír, hogy a Harap már nagyon készül visszatérő koncertjére, melyet 2017. szeptember 30-án a Dürer Kert kistermében tartanak, ahol az Autopilot és a Wolf Of Mind zenekarok társaságában lépnek majd fel. Színvonalas program lesz lemezbemutatóval, érdekességekkel. Ne hagyjátok ki!

Share Button
Top