Itt vagy
Kezdőlap > Csajok / Pasik > #Insta Csajok > Letaszítják a trónjáról Kim Kardashiant: állítása szerint neki van a legnagyobb feneke:

Letaszítják a trónjáról Kim Kardashiant: állítása szerint neki van a legnagyobb feneke:

Állítása szerint ő rendelkezik Nyugat-Afrika legnagyobb fenekével, és hihetetlenül büszke rá! Eudoxie Yao karriert csinált a nagy hátsójából a közösségi oldalakon. Már több mint 100 ezer rajongója van, akik mind megszállottjai a modell hatalmas méreteinek.

A követői egyszerűen imádják Eudoxie Yao hatalmas hátsóját. Rengetegen rajonganak a lány nagy fenekéért. A modell méreteivel maga mögé utasítja még Kim Kardashiant is, de a többi kerekded idomáról elhíresült sztárt is letaszítja a trónról az afrikai lány. Eudoxie Yao már több mint 100 ezer rajongót tudhat magáénak, ami nemcsak az önbizalmát duzzasztja, hanem a pénztárcáját is.

ujkim

A Nyugat-Afrika legnagyobb fenekével rendelkező lány ugyanis egy egész karriert épített hatalmas hátsójára, rengeteg pénzt keres, miközben csak a fenekét mutogatja. A büszke modell természetesen csak olyan nadrágokat és öltözékeket hord, amikkel kiemelheti méreteit rajongói legnagyobb örömére.

Ti mit gondoltok?

Forrás

Share Button
Top