Itt vagy
Kezdőlap > Zene > Különleges WELLHELLO feldolgozás a DOWN FOR WHATEVER-től

Különleges WELLHELLO feldolgozás a DOWN FOR WHATEVER-től

A budapesti DOWN FOR WHATEVER csapata különleges feldolgozást készített: a dalt  egyaránt szeretettel ajánljuk a WELLHELLO rajongóinak és azoknak is,akik nem szeretik a Wellhello-féle mainstream popzenét, de mindig is vágytak arra, hogy egy dallamos WELLHELLO  nótát végre igazi, vérbeli metálköntösbe bújtatva hallgathassanak.

A banda tagjai megkeresésünkre elárulták: eleinte nem volt semmi konkrét elképzelésük a dallal kapcsolatban.”Még nyár végén feldemóztuk a srácokkal ezt az egyveleget és olyan jól szórakoztunk a felvételek alatt, hogy másnap visszahallgatva is úgy éreztük, ez megér annyit, hogy rendesen megcsináljuk és publikáljuk. A kliphez pedig direkt a 80-as, 90-es évek “videóklipes hőskor” hangulatot szerettük volna visszaadni.”

Azt is megtudtuk, hogy a jövőben nem állnak rá a feldolgozás vonalra, továbbra is saját számaikra és a koncertekre helyezik a hangsúlyt. “Jelenleg nem tervezünk új feldolgozást, most kifejezetten a 2017.november 3-i koncertre összpontosítunk, ahol a Nova Prospect társaságában az év utolsó budapesti nagykoncertjével készülünk. Az est keretén belül debütál a Tiansen nevű friss, progresszív elemekkel díszített, női frontemberrel rendelkező pop-metal zenekar is. Eszméletlen este lesz, ebben biztos vagyok.” – ígérik a fiúk.

Mi pedig mi mást kívánhatnánk! Úgy legyen! A bulihoz mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

E V E N T:
https://www.facebook.com/events/1917998435121980/

Share Button
Top