Itt vagy
Kezdőlap > Zene > Klippremier! Láz – Az ABRACADABRA újdonsága

Klippremier! Láz – Az ABRACADABRA újdonsága

abracadabra

 

Igen! Fábián Nikolett énekesnő és zenekara, az ABRACADABRA már hetek óta nagy izgalommal készülődtek legújabb, A LÁZ c. régi-új klipük premierjére. A korong a csapat első kiadványa azóta, hogy Niki áll az együttes élén. A lemez előkészületei még májusra nyúlnak vissza – ekkoriban jelezte nekem a banda vezetője, Keszthelyi Béla, hogy megtalálták Nikit, és ő lett az együttes frontembere.

Az album címadója, a LÁZ egy húszéves dal, amit “leporoltak” és új köntösbe öltöztettek, modernizáltak, alapjaiban újragondolták és áthangszerelték  – amely által ízig-vérig mai, modern, 21.századi hangzást kapott.

Ezt  egy igazi lassabb tempójú, hömpölygő rocksláger, a Felébredni egy álomból követi, egy nagy beindulással a dal végén, ami jellemző a zenekarra. Harmadikként a zenekar Holnaptól című slágerünk Nikivel újra felvett, új basszus sávval ellátott, 2016-ra újrakevert változat került rá a korongra. “Tekertünk a dalon három évet, és ha lehet, még aktuálisabb, mint akkor volt, mikor három éve minden nap szerepelt az MR2 Petőfi műsorán. A dalokat Puha Szabolcs keverte és masterelte újra, a zenekar hathatós közreműködésével.” –árulta el Keszthelyi Béla.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top