Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Kíváncsi, mennyit keres Alföldi és Stohl az RTL-nél? Most megtudhatja

Kíváncsi, mennyit keres Alföldi és Stohl az RTL-nél? Most megtudhatja

6 év kihagyás után április 17-én újraindul az RTL Klub Reggeli című műsora. A Pénzcentrum utánajárt, hogy nagyjából mennyit keresnek majd a műsorvezetők — írja az nlcafe.hu.

Az NLCafé korábban beszámolt arról, hogy újraindul az RTL Klub Reggeli című műsora, melyet Peller Anna és férje, valamint Alföldi Róbert és Stohl András is vezet majd. A Pénzcentrum annak járt utána, nagyjából mekkora fizetésre számíthat a két színészlegenda.

Tekintettel arra, hogy az újrainduló Reggeli új arcai, Peller Anna és férje, Mikike egyelőre tapasztalatlanok a műsorvezetésben, vélhetően nem kapnak akkora fizetést, mint a sztár műsorvezetők, de még így is a magyar átlagbérek sokszorosát vihetik haza. A Pénzcentrum becslései szerint nagyjából 600 ezer és 1 millió forint közötti fizetésre számíthatnak.

Aföldi és Stohl azonban régóta benne van a köztudatban, ráadásul mindketten elfoglaltak, sokat szerepelnek, vélhetően magasabb összeget is kérhettek. A Pénzcentrum úgy becsüli, több mint egymillió forintot keresnek majd havonta az RTL-nél, de még a másfél-két millió forintos fizetés sem kizárt.

Forrás: nlcafe.hu/Pénzcentrum

Fotó: 24.hu

 

Share Button
Top