Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > A kemoterápia miatt abortuszra küldték a modellt, ő jobb döntést hozott

A kemoterápia miatt abortuszra küldték a modellt, ő jobb döntést hozott

A litván származású, kanadai modell, Elizaveta Bulokhova éppen Hollandiában nyaralt a férjével, amikor fogfájásával orvoshoz fordult.

A vizsgálatok után kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj, és valószínűleg rák áll a tünetek mögött. Elizaveta mindezek közepette ráadásul még terhes is volt, és az orvosok tanácsára el kellett vona vetetnie a babát a kemoterápia érdekében. Igen ám, de aztán történt valami, ami megváltoztatta a döntését:

Eliza így mesélt a történtekről: „A kisfiam rendkívül mozgékony volt a hasamban, amikor beszélni kezdtem hozzá. Megkértem, hagyja abba a ficánkolást, mert sajnos nem tarthatom meg őt. Különös dolog történt, mert abban a pillanatban megállt a mozgása. Hiszem, hogy meghallotta és megértette, amit mondtam neki. Elfogadom, amit az Univerzum tartogat a számomra, ha ez azt jelenti, hogy a kisbabám megszületik, akkor meg is fog születni, ha pedig mégsem, akkor azzal élek együtt”.

Végül meglett a baba és a kemoterápia is: az orvosok vártak néhány hetet, a kisfiút császármetszéssel, tíz héttel a rendes ideje előtt, koraszülöttként ugyan, de világra segítették, majd ezután többször megoperálták a csontszarkómás lányt, és elkezdték a kemós kezeléseket.

Az eset 2014-ben történt, Elizaveta gyermeke, Valentin egyre nagyobb, teljesen egészséges, és az anyukának is 95% az esélye a teljes gyógyulásra.

Igaz, állkapcsának 95%-át elvesztette a műtét miatt, de azóta visszatért a modellkedéshez, és ragyogóbb, mint valaha.

 

Forrás: Nlcafé, Boredpanda

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top