Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > Itt van az új szexjátékszer, ami megváltoztatja a világot örökre?

Itt van az új szexjátékszer, ami megváltoztatja a világot örökre?

” A pénisze hihetetlenül élethű” ezzel a kijelentéssel kezdi Dailystar.co.uk-nak adott interjújában egy nő,aki bevallottam babákkal szexszel. Azaz csak egy babával a 5000 fontba kerülő Gabriel névre keresztelt robotjával. A baba lélegzik, beszél, tapintása bőr, meleg testhője van….

A tulaj,  Singleton Karley Sciortino szerint a nőknek sem mindig van szüksége érzelmi kötödésre, néha csak elég a testiség, és Gabrieltől pont ez kapja, bár ha akar hozzá is bújhat. “Akinek nincs sok ideje párkapcsolatra, vagy éppen nem akar, annak ez tökéletes választás” mondja. Hozzá teszi, hogy természetesen nem ugyanolyan a szex vele mint egy élő férfival, de arra is jó ez a baba, hogy jobban felfedezze és pontosítsa egy nő a szükségleteit. 

Szerinte Gabriel az egyike azoknak a szex babáknak, akik megváltoztatják a világot, örökre…

Persze a férfiak sem maradnek el, azonban esetükben nem robotról, hanem babáról van szó. Most mutatunk pár férfit, aki nagyon prémium minőségű nem gumi/műanyagból, hanem szilikonból készült babákkal él együtt. Van aki még nyaralás alkalmával is magával viszi, mintha csak igazi barátnő lenne. Szomorú, mert ez is jól mutatja, hogy a 21- szárad az elmagányosodás százada….

Phil abbahagyta a dohányzást, hogy megvehesse álmai asszonyát

Sasha és Lily

A „Szarvasember”, miután meghalt a felesége, próbált ismerkedni, de nem sikerült, ezért vette a babát

Edward egy rossz válás után kezdett babákat venni

Séta a „kedvessel”

Néha szállodába viszi a babáját ez a férfi, a családja is tud róla

Professor Snell,  a Kirkwood Főiskola kutató munkatársa úgy véli, hogy a folyamat károssága ott kezdődik, hogy ezek a babák, amik már-már robotok, beállíthatóak a felhasználó adott igényei szerint, és ezért jobb a szex velük mint egy átlag emberrel. Ez a párkapcsolatok kialakulását nézve igen káros hosszú és rövidtávon is. Hiszen a való életben élő embereknél ez nincs így. A babák a magányosság elkerülésére készültek, azonban pont, hogy azt erősítik….

Neked mi a véleményed?

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top