Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Itt a teljes Sarka-Hajdú botrány részletei! Egy helyen elolvashat mindent!

Itt a teljes Sarka-Hajdú botrány részletei! Egy helyen elolvashat mindent!

Sarka Kata és Hajdú Péter házassága a nyilvánosság előtt zajlott, így várható volt, hogy a gondjaikat is. A kapcsolatukat, a szétköltözésüket és az azóta eltelt eseményeket, kommentárokat stb, tehát az egész szappanoperát most egy cikkbe foglaljuk össze. 

Minden így kezdőzött

Hajdú Péter és Sarka Kata 202008-ban házasodtak össze.08-ban házasodtak össze, 2009-ben pedig már meg is született lányuk, Noémi, majd egy évvel később fiuk, Dávid. Katát ekkor még folyamatosan azzal a titulussal  emlegették, hogy „a Hajdú Péter felesége”, amit aztán pár év alatt sikerült levetkőznie, sőt!

Kata, mint sok más nő, a második szülés után súlyproblémákkal küzdött,  aztán egyszer csak vadul edzeni kezdett, és ahogy omlottak le róla a kilók,  úgy épült rá az izom, úgy lett egyre érdekesebb  a bulvársajtónak, egyre népszerűbb a közösségi oldalakon,  Facebookon  most éppen 196 ezer követőnél jár, miközben férje oldalát „csak” 125 ezren rajongják, és ahogy a gyerekek cseperedtek,  úgy kezdett önálló karrierbe  (bár Hajdúval közös cégben). Megcsinálták a Miss World Hungaryt, amit sikerre vittek, majd ezen a vonalon tovább lépve Sarka Kata Rogán Cecíliával alapított közös céget( és csinált sok közös selfit)

 Noha az utóbbi időben tényleg a karrierjükről (vagy az alakjukról) szóltak hírek, magánéleti boldogságukat is mindig, előszeretettel tudatták az emberekkel, minden csatornán, senki nem gondolta, hogy baj van. Az erről szóló “első fecske” hírek nagyjából egy hete kaptak szárnyra, majd ezen a héten ütött be a krakk…
Az első hírek

A hét közepén a Borsnak köszönhetően kiderült, hogy 8 év házasság után a Bors információi szerint Sarka Kata és Hajdú Péter már külön élnek. A híreket ekkor még sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a kétgyermekes édesanya, Sarka Kata.

„Feltűnően sok holmit pakolt ki a lakásból Hajdú Péter felesége.Olyan sok cucca volt, hogy egy hatalmas teherautóval vitték el. Volt olyan szomszéd, amelyik kamionnak nézte a járművet. Órákig tartott a hurcolkodás, amit profi költöztetők csináltak végig. Hogy hová szállították az ingóságokat, azt nem tudni, viszont lapunk információi szerint nemcsak a lakásból pakol Kata, állítólag az irodája (ami a tükörhegyi pizzériájuk felett van) is költözik”– mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

Hajdú és a kilók

Hajdú Péter tényleg lefogyott, nemrég kockahasat villantott, ez talán a magéleti problémáknak is köszönhető.

Egy közeli ismerős a következőt nyilatkozta a Borsnak Hajdúról:

„Legalább húsz éve küzd a túlsúlyával, eddig számtalan eredménytelen diétán van túl. Most viszont Hajdú több mint tíz kilótól szabadult meg, ami nem véletlen: egyrészt a kitartásának köszönhető, másrészt valami változás állt be az életében. Úgy tűnik, őt jobban megviseli a válság, mint Katát. Ha Péteren múlik, akkor nem mennek szét, nem ő forszírozza a válást, ez biztos.”

Megszólal a két fél

Mindketten szeretnek nyilatkozni, így várható volt, hogy a kezdetet jellemző ” se megerősíteni, se cáfolni nem akarta” megváltozik. Így lett.

Először Hajdú Páter ragadott klaviatúrát és írta ki magából Facebookon a következő sorokat:

A hír igaz, válságban a házasságom! Megkérem a kollégákat és az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben, hogy nem akarok róla beszélni. Volt idő, amikor örömmel osztottam meg életem boldog vagy kevésbé boldog pillanatait. Most viszont más a helyzet! Életem ezen szakaszát egyedül illetve a feleségemmel kell megoldanunk, nincs szükségünk sem a sajtóra sem ellendrukkerekre. Köszönöm megértéseteket! Hajdú Péter

Majd jött Kata, aki lényegében ugyan azt írta, csak a saját klaviatúráján, a saját szavaival:

„Sziasztok!
Életem egyik legnehezebb időszakát élem. Petivel hullámvölgybe került a házasságunk, de azon dolgozunk, hogy a köztünk levő problémákat minél hamarabb megoldjuk. A két közös gyermekünk a legfontosabbak számunkra, az ő nyugalmuk és boldogságuk nekünk mindennél fontosabb. Kérem az újságírók türelmét és megértését, hogy rendezni tudjuk Petivel a köztünk levő problémákat. A találgatások és feltételezések most nagyon nem hiányoznak nekünk. Szeretnénk egymásra és a gyermekeinkre koncentrálni! Köszönöm szépen a megértéseteket!”

Majd Kata duplázott egyet, és így folytatta a kommentárt:

„Túl sok minden köt össze minket Petivel ahhoz, hogy ne tegyünk meg mindent a családunk megmentéséért. A pletykákra nem szeretnék reagálni. Nem is foglalkozom velük, csak a gyermekeimre koncentrálok, és arra, hogy minél kevesebb fájdalommal túljussunk ezen az időszakon. Szeretném megmenteni a házasságom” – nyilatkozta Sarka Kata.

Más celebek a következőket reagálták a hírhez:

Damu Roland is hozzászólt a történtekéhez, mégpedig így:

Kedves Péter!
Nagyon sajnálom, hogy a házasságod kudarcba fulladt. ( Ha igaz a hír.)
Megértem, hogy a facebook oldaladon arra kéred a búlvárműfaj minden munkatársát, hogy hagyjanak téged békén.
Én megértem.
De van fogalmad, hogy TE mit tettél hosszú éveken keresztűl????
Embereket aláztál porig. Emberek magánéletét gúnyoltad. Szórakoztál mások nyomorán.
Emlékszel amikor a Frizbi című műsorban vendégül láttad azt a bírónőt, aki engem elsőfokon elítélt???
Azt a bírónőt, aki nem is nyilatkozhatott volna egy nem jogerős ítéletről.
palácsiktimike műkönnyeinek aszisztáltál és utána a Ruttner ügyvéd úr jelenlétében kijelentetted, hogy te tudod, hogy ártatlan vagyok, de a felvételen már másképp viselkedtél.
A börtönből figyeltem, hogy nyalod fényesre a vajna házaspár popóját.
Miközben bezárva tartottak engem, te még akkor is megaláztál.
Rossz oldalon álltál.
Most az történik, hogy az Isten igazságot szolgáltat.
Senki sem ússza meg, aki valaha ártott nekem, mert az Isten nem felejtkezik el az övéiről.
Nem voltam bűnöző. 
Nem vagyok bűnöző.
Nem leszek bűnöző.
NEM ÖRÜLÖK A BÁNATODNAK.
Áldom Istent, hogy mellettem volt, van és lesz.
Te pedig legyél férfi és viseld méltósággal a sorsodat, mintahogy ÉN tettem.
Imádkozom érted.
Damu Roland

Legutóbb Dopeman ajánlotta fel, hogy a segít mediátorként( ha ismeri ezt a szót) elrendezni a helyzetet, a Dopeman tv egyik műsorán keresztül. A szereplését cserébe egy jelképes összeget is felajánlott a házaspárnak ( mégpedig 2500ft-ot, nem, ezt az összeget mi sem értjük)

Amíg nincs új hír, itt van pár kép, nézegesse!

sarka2 sarka3 sarka4 sarka8sarka5  sarka9

sarka7

Képek Forrása

És egy kis instsgram:

@rogancecilia #friends #together #today

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on

#work #today #sunshine #beautycompetition #missworldhungary #magyarorszagszepe2016 #magyarorszagszepe

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on

…És persze nincs olyan magára valamit is adó celeb, akinek ne lenne közös képe Kasza Tibivel

Forgatás ma!? Imádtam?? #shooting #today #goodday Majd nézd meg te is @darai_andrea! ?

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top