Itt vagy
Kezdőlap > Érdekes > Itt egy örökbe adott fiú megható üzenete vér szerint anyjának, aki lemondott róla. Nagyon tanulságos!

Itt egy örökbe adott fiú megható üzenete vér szerint anyjának, aki lemondott róla. Nagyon tanulságos!

Ryan Jon 1987-ben született meg, ám az anyja, Julie úgy döntött, nem tartja meg, hanem örökbe adja. Mielőtt hazament volna a kórházból, írt egy levelet a kisfiúnak, amiben elmagyarázta tettét. Ryan anyák napja alkalmából, immár felnőttként szintén üzent.

Ryan az anyák napjákat persze mindig megünnepelte örökbefogadó édesanyjával, de mindig ott volt benne a kettősség érzése. Ezért idén vér szerinti anyjának is üzent, tele szeretettel, hálával, és a reménnyel, hogy az anyja büszke rá. A videót azóta millióan látták.

“Sosem lehetek elég hálás az édesanyámnak, aki vállalta a terhesség lelki és testi megpróbáltatásait, hogy életet adjon nekem. Manapság azoknak a nőknek, akik nem akarnak gyereket, nem lesz gyerekük. Az örökbefogadó szüleim, akiket anyának és apának hívok, nem lehettek volna szülők, most mégis azok, így érthető, hogy ők is nagyon boldogok. (…) Amikor megszülettem, anyám még nem volt kész az anyaságra, de azóta felnőtt, találkozott valakivel, és lett családja. A férje talán nem is tud rólam. Vagy a gyerekei, akik a féltestvéreim, és akik nem is tudják, hogy létezem. Nem szeretnék kínos helyzeteket, hogy én legyek a csontváz a szekrényben. Ő életet adott nekem, és úgy érzem, hogy a legkevesebb, amit tehetek, hogy hagyom, hogy ő élje a sajátját.”

Forrás: Nlcafé

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top