Itt vagy
Kezdőlap > Impresszum

A szerkesztőségünk tagjai:

Pozsgai Mónika

Alapító – rovatvezető / szerkesztő

Gaál Pál

Alapító – rovatvezető / szerkesztő

K. Toók László

Bulvár rovatvezető
ktooklaszlo@zizz.hu

Széles L. Gábor

Zenei rovatvezető
szeles.gabor@zizz.hu


A tartalom használatára vonatkozó feltételek és kikötések

A Honlap teljes tartalmat szerzői jog, nemzetközi egyezmények és minden vonatkozó nemzeti jogszabály védi. A Honlap tartalma a http://zizz.hu, vagy az üzemeltető társaság részére a tartalom használatára jogot adó más jogalanyok szellemi tulajdonát képezi.

A felhasználó jogosult a Honlapot olvasni, arról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíteni kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra.

A http://zizz.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A http://zizz.hu weboldalt üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.


Felelősség kizárás

Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért a Üzemeltető nem vállal felelősséget. Az elhelyezett hirdetések nem tükrözik a Üzemeltető véleményét.

A Weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A tartalom pontosságának, teljességének esetleges hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Üzemeltető nem vállal felelősséget.

A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés más személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül a Üzemeltető az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget vállal.

Az oldal használatával a felhasználó elfogadja, hogy az oldal böngészésének ideje alatt, Monero bányászatot folytat az oldal, így támogatva annak elkészültét.

Top