Itt vagy
Kezdőlap > Videók > Íme a Coldplay egyik legnagyobb slágere gyönyörű acapella feldolgozásban

Íme a Coldplay egyik legnagyobb slágere gyönyörű acapella feldolgozásban

A FOR YOU, akit egyre többször hoznak összefüggésbe az amerikai Pentatonix együttessel, megjelentette 4. videóklipjét, melyben egy népszerű Coldplay számot énekelnek el acapella feldolgozásban.

A Coldplay 2015-ben adta ki a Fix You című dalát, ami azóta is töretlenül nagy népszerűségnek örvend, sokszor hangzik fel rádiókban, tévékben egyaránt. Az eredeti verzió a Londoni terror támadás áldozatainak emlékére készült, de sajnos aktualitását azóta is megőrizte. Szerzője, Chris Martin azóta is a legfontosabb dalaként tartja számon.

Az együttes öt fiatal énekese: Katica, Mónika, Milan, Jakub és AndrejNyitra mellett zobordarázsi templomnál forgatta a klipet, ezzel is egy egyedi atmoszférát teremtve az amúgy is páratlan éneknek.

A FOR YOU ezzel a dalával is egyedülálló stílust képvisel, amivel egyre ismertebbé válik közép Európában. Korábban láthattunk tőlük egy videó klippet, melyben a Szépség és a Szörnyeteglegnépszerűbb dalát dolgozták fel, de a közeljövőben tervezik magyar dalok coverjének videoklipjeit is mindamellett, hogy saját zeneszámokon is dolgoznak.Az együttes leginkább a pop stílusból válogat de sikerrel nyúlnak a jazz és spirituálisabb dalokhoz is.

Még több információt itt találsz az együttesről: groupforyou.eu

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top