Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Így változtatta meg a lottónyeremény az életüket. Nem mindenki járt jó, sőt!

Így változtatta meg a lottónyeremény az életüket. Nem mindenki járt jó, sőt!

Bár mindenkinek van arra terve, hogyan költené el a főnyereményt, amikor tényleg az ember ölébe hullik a milliárd, sokkal több kárt okozhat, mint gondolnánk.

Jane Park egymillió fontot nyert, de annyira tönkretette az életét a rosszul felhasznált pénz, hogy perli a lottótársaságot

A szemetesként dolgozó Mickey Carroll tízmillió fontot nyert 2002-ben, 19 évesen. Hatalmas villát vett, partikat adott, felékszerezte magát, és kiérdemelte a Lotto Lout, azaz lottónyertes fajankó becenevet. Elverte az összes pénzt, el kellett adni a villát, a férfi azóta ismét szemetet hord, de nem bán semmit.

“Rollover Romeo”, becsületes nevén Karl Crompton, 10,9 millió fontot nyert 1996-ban. Playboyként élt hosszú ideig, vagyona azért nem veszett el, mert egy részét ingatlanokba fektette. Végül lenyugodott, feleségül vette volt osztálytársát, és boldog.

David Ashcroft bútorrestaurátor 30 évesen 12 millió fontot nyert. Arról lett híres, hogy 1997-es szerencséje óta semmit sem változtatott az életén, nem vásárolt eszetlenül, átlagos életet él – az volt a legnagyobb hír róla pár éve, hogy kicserélte háza ablakait.

Brad Duke 220 millió dollárt nyert. Már előtte is fitneszközpontokat üzemeltetett, jó üzletemberként befektette a nyereményét, és elkezdett jótékonykodni.

Andrew J. Whittaker Jr. 314 millió dollárt nyert. Saját építőipari vállalata volt, úgyhogy mindenki azt gondolta, rendben lesz a nyereménnyel is. Először jól ment minden, tíz százalékot rögtön jótékonyságra adott belőle, de aztán inni kezdtett, és szerencsejátékozni. Ki is rabolták, autójából félmillió dollárt vittek el, valaki elkezdte hamisítani a csekkjeit, 2016-ban a háza égett le, amin nem volt biztosítás. Négy év telt el, ezalatt sikerült tönkremennie, és másfélmillió dolláros adósságot teremteni a szerencsejáték miatt.

Forrás: Brightside

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top