Itt vagy
Kezdőlap > Zene > Idegen – a Lifehack újdonsága

Idegen – a Lifehack újdonsága

Idegen címmel megjelent a 2012-es Voice-ban ismertté vált Karai Anna új zenekarának, a Lifehack-nek legfrissebb dala.

A banda egyébként vadiúj, annyira “friss”, hogy megalakulásukat nem egész 1 hónapja, 2016. augusztus 3-án jelentették be a Rádió Rock reggeli műsorában.

A csapat egy  7 számból álló, magyar nyelvű albummal jelentkezett, amelyen – mint a tagok elárulták – egy teljes sztorit hallgathatunk meg, mely átadja majd a zenekar tagjainak a közelmúltban átélt pozitív és negatív hangulatait.

A lemez készítése a legnagyobb titokban, hosszú hónapok kemény munkájával zajlott. Az új felállásról, annak okairól így nyilatkoztak a csapat tagjai: “Több szempontból is egyre világosabbá vált mindannyiunk számára, hogy egy új zenekarként kell működnünk a jövőben. Ezek a szempontok: Nyilván olyan célközönség kiépítésére törekszünk, akik a mi zenénket szeretik. Számunkra nem célra vezető, ha szólóprodukcióként gondolnak ránk az emberek, mert az teljesen más zenei stílusra vall.”

Az album beharangozó  dala, az Idegen c. nóta premierje most vasárnap volt a Petőfi Rádióban. Mint az együttes tagjai így vallottak róla: “Egy olyan emberről szól, akivel megtaláltad a közös hangot, és úgy érzed, teljesen egy hullámhosszon vagytok. Azonban valami megváltozik, és rájössz, egy másik embert ismertél meg, mint amilyen valójában. Idegenként viselkedik, csalódsz benne, mintha már teljesen külön világban élnétek.”

A korong maga pedig telis-tele van érzésekkel. Olyan, akár maga az élet: egyszer fenn, máskor lenn. Szó esik rajta emberi kapcsolatokról, szeretetről, csalódásról, talpraállásról… Szeretettel ajánljuk mindenkinek.

Széles L. Gábor
2016.09.02.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top