Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > A hősök köztünk élnek! Egy BKV sofőr 12 percen át élesztette újra az összeesett férfit, megmentette az életét

A hősök köztünk élnek! Egy BKV sofőr 12 percen át élesztette újra az összeesett férfit, megmentette az életét

Idén február 26-án, délután négykor a Jászai Mari tér irányába közlekedő 76-os jelzésű trolibuszon az egyik nagypapakorú utas rosszul lett, elvesztette eszméletét, semmi jelét nem adta annak, hogy életben van. Szerencsére a sofőr nem vesztette el a fejét.

Azonnal hívták a mentőket, de addig is, amíg odaértek, a sofőr, Baranyai Tibor újraélesztette a férfit úgy, ahogy az elő van írva. A 12 nehéz perc után kiérkező mentők aztán már stabilizálni tudták az utast, és mentővel vitték be a Városmajori Szívklinikára.

“Munkatársunk tettével visszaadta egy családnak a férjet, apát, nagypapát. Az eset rávilágított arra, hogy mennyire fontos a szakszerű újraélesztés lépéseinek ismerete, valamint helyes alkalmazása. Társaságunk összes munkavállalója büszke lehet Baranyai Tiborra, valamint egyedülálló és példamutató cselekedetére, követendő helytállására.”– írta közleményében a BKV.

Forrás: BKV

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top