Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Horváth Norbi az Éjjel – Nappal Budapest egykori szereplője a sérülése ellenére is teljesítette a hétvégén a félmaratont

Horváth Norbi az Éjjel – Nappal Budapest egykori szereplője a sérülése ellenére is teljesítette a hétvégén a félmaratont

Horváth Norbinak, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjének az életében ma már fontos szerepet játszik a mozgás. A hétvégén Budapesten megrendezett félmaraton teljesítésében a múlt héten összeszedett hegymászós sérülés sem akadályozhatta meg.

Horváth Norbi, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, amatőr triatlon versenyző is rajthoz állt a hétvégén a Budapesten megrendezett nagyszabású futóversenyen. Norbi a leghosszabb táv teljesítését, a félmaraton lefutását tűzte ki célul, amelyben a múlt héten megsérült bokája sem akadályozhatta meg. „Ez verseny a felkészülésem részét képezi arra a tizenöt versenyre, amelyeken a szezonban szeretnék elindulni. Ez a kisebb sérülésem nem jött jókor, de sajnos a múlt heti hegymászás során rosszul léptem és kicsit kifordult a bokám, de szerencsére sikerült egész jó eredménnyel zárnom a versenyt” – mondta Horváth Norbi. Az egykori Éjjel-Nappal Budapest szereplő két órán belül teljesítette a Budapest belvárosában megrendezett versenyt.

„A sérülést a múlt heti hegymászás során szedtem össze, amikor is néhány társammal megmásztuk Ausztria legmagasabb pontját, a GrosGlocknert, a maga 3798 méteres magasságával, amely egyben Keleti-Alpok legmagasabb pontja is. Ennek a túrának az érdekessége az volt, hogy ilyenkor még téli mászásnak számít és számos kisebb lavina is keresztezte az utunkat. A triatlon kiváló felkészülési alap a hegymászáshoz, úgyhogy azt gondolom ennek is köszönhetem, hogy sikerült ezt a három napos túrát két nap alatt teljesíteni” – árulta el nekünk Norbi.

A triatlon és a futás mellett a hegymászást sem adja fel Norbi, ugyanis a közeljövőben egy még magasabb hegycsúcs meghódítását is tervezi.

Szorítunk érte, hogy minden terve valóra váljon, és gratulálunk Norbinak a teljesítményéhez.

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top