Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Hoppá! Havas Henrik keményen beszólt a Heti Hetes készítőinek

Hoppá! Havas Henrik keményen beszólt a Heti Hetes készítőinek

A Facebook-oldalán kötött bele a műsor készítőibe és egykori kollégáiba. Hernádi Judit nem ért vele egyet.

Havas Henrik mostanra már nyilván megszokhatta, hogy a nyilvános megjegyzései egy részéből botrány, vagy legalábbis is vita lesz. Nincs ez másképp a legfrissebb Facebook-posztjával sem, amelyben azt fejtegeti, szerint mi állhatott a Heti Hetes, az RTL Klub hajdan ikonikus műsorának bukása mögött — írja az nlcafe.hu.

„Végleg megszűnt a Heti Hetes. Sajnálom. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a megszűnt Heti Hetes csak a nevében volt Heti Hetes. A valódi Heti Hetes úgy nézett ki, hogy a jobb oldali szélső széken ült Farkasházy, mellette Havas, aztán sorban a többiek: Verebes, Jáksó, Hernádi Juci, Gálvölgyi, meg szegény Bajor Imi.”

Havas a bejegyzésében idézte a régi mondást, miszerint „nyerő csapaton ne változtass”. Szerinte az volt a legnagyobb baj, hogy Ónodi György producer egy idő után rengeteg művészt hívott meg a műsorba szerepelni. „Nem vagyok benne biztos, de gyanítom, hogy Gyuri élvezte, ha meghívhatott ismert művészeket.”

A Borsonline megkérdezte erről Havas egykori kollégáját, Hernádi Juditot is, aki nem ért egyet a műsorvezető-riporterrel.

„Havas Henriknek nincs igaza. Azt gondolom, hogy mindennek haladnia kell a korral, semmi nem maradhat egy helyben. A régi gárda valóban nagyon jó volt […], de mindannyian változunk.”

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: Havas Henrik/Facebook

 

 

 

 

 

Share Button
Top