Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Hajlandó vagy 5 millió forintot keresni 2 hónap alatt? Mutatjuk, hol a bökkenő!

Hajlandó vagy 5 millió forintot keresni 2 hónap alatt? Mutatjuk, hol a bökkenő!

Bizony, 60 napig még a mellékhelyiségbe sem mehetsz ki!

Lehet, hogy ez álmaid melója?Egy francia űrkutatási központ olyan önkénteseket keres, akik hajlandóak két hónap alatt 5 millió forintot (16 ezer eurót) keresni. Persze azért az “álommelónak” van egy kis bökkenője is: két hónapig nem szabad elhagynod az ágyadat.

Kép: 20Minutes

Bizony, még a mellékhelyiségbe sem mehetsz ki, a 60 nap alatt pedig egy percre sem hagyhatod el az ágyat, enni sem ülhetsz fel, végig a -6 fokkal megdöntött ágyban kell feküdnöd. Na, még mindig elvállalnád ezt a munkát?

Persze, ha nem az a koránkelő típus vagy, akkor neked találták ki ezt a munkát!A Toulouse-ban található űrkutatási központ a gravitáció emberekre gyakorolt hatását szeretné megvizsgálni, valamint több betegséget, mint például a diabéteszt vagy a túlsúlyt kívánják jobban megismerni a különleges kísérlet segítségével.

Kép: 20Minutes

Ha tehát 20 és 40 év közötti, egészséges férfi vagy (igen, sajnos nők nem jelentkezhetnek!), valamint 22 és 27 között van a testtömeg indexed, akkor már nagy eséllyel jelentkezhetsz az állásra. Hát, mi inkább otthon maradunk, az tuti!

Forrás: Elpais

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top