Itt vagy
Kezdőlap > Egyéb > Ha szokott a telefonján jegyzetelni, adjon egy esélyt ennek az ingyenes appnak!

Ha szokott a telefonján jegyzetelni, adjon egy esélyt ennek az ingyenes appnak!

Szép felület, egyszerű használat, csak a legfontosabb funkciókkal – röviden így lehet leírni az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Notebook jegyzetelő alkalmazást. Ezekben a pontokban le is körözi a témában a világ legnépszerűbb szolgáltatásának számító Evernote-ot, ezt egy összehasonlító oldalon ki is emelik a fejlesztők, érdemes megnézni.

© Zoho

Az e-mail-címünk mellett Facebook- és Google-fiókunkkal is gyorsan regisztrálhatunk a felhőben mindent elmentő és a tárhely szempontjából is ingyenes és korlátlan szolgáltatásra, amely innentől nagyon egyszerű. Jegyzeteket hozhatunk létre, amelyeknek a nevét és sok szép borító közül a külsejét is kiválaszthatjuk. A jegyzetekbe lépve pedig négy dolgot tudunk tenni az alul megjelenő ikonokkal: szöveget írhatunk, valamint hangfelvételt, fotót és tennivalólistát illeszthetünk be.

A kezelőfelület pedig nem csak szép, de nagyon kézre eső is, az alábbi videóban is kiemelik, hogy milyen egyszerű mozdulatokkal lehet több feljegyzést egy jegyzetbe pakolni. A jegyzeten és a beállítások menün belül pedig személyre szabhatók a háttér színei.

Egyetlen hibája van: egyelőre számítógépeken nem kezelhetők és nézhetők meg a jegyzetek, de a fejlesztők dolgoznak az asztali verzión is. Akinek viszont fontos, hogy bármilyen eszközön el tudja érni a mobilos jegyzeteit, ajánljuk a Google Keep androidos és iPhone-os változatát.

Forrás

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top