Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Ha azt hitted mindent láttál! Nem megy a munka, mert mindig megzavarnak, ez az 1925-ös sisak lehet a megoldás!

Ha azt hitted mindent láttál! Nem megy a munka, mert mindig megzavarnak, ez az 1925-ös sisak lehet a megoldás!

Nehéz koncentrálni a munkahelyeden? Valaki mindig megzavar, hangoskodik, eltereli a figyelmed? Túl sokan vagytok egy szobába? Mindig csöng más telefonja? Igy nem lehet koncentrálni???? Ezzel a problémával már az 1920-as években is küzdöttek, amíg Hugo Gernsback feltaláló és író ki nem találta ezt a bizarr sisakot.

A hátborzongató találmánya fejre téve képes kiszűrni a zajok 95 %-át, és a látásunkat zavaró tényezőket is…azonban a csodálkozó pillantásokat nem.

Az oxigénadagolóval ellátott búra alatt tényleg csak a munkánkra, előre tudunk koncentrálni, még akkor is, ha kollégáink hangosan buliznak mögöttünk, előttünk, mellettünk, felettünk, esetleg alattunk. Vagy egyszerűen csak hatalmasakat kacagnak, ha ránk néznek.

Arról nem is beszélve, mekkora móka lehet látogatókat, tárgyalópartnereket fogadni olyan irodában, ahol legalább egy dolgozón ilyen sisak van. :)…végül nem került tömeggyártásba…nem is értjük miért!

Forrás: Boredpanda

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top