Itt vagy
Kezdőlap > Celeb > Gyermekkori fényképek a világ leghírhedtebb gyilkosairól

Gyermekkori fényképek a világ leghírhedtebb gyilkosairól

Mindenki volt gyerek, ezekről a cuki kisfiúkat elnézve, nehéz elképzelni róluk, hogy felnőve emberek ezreinek, milliónak oltották ki kegyetlenül az életüket.

Hitler

hitler

Ez az ártatlan szemű kisfiú…

hitler2

… a világ egyik legismertebb háborús bűnöse, akinek milliók élete szárad a lelkén: Adolf Hitler.

2. Kim Dzsongil

kim1

Ez a kemény tekintetű kisfiú…

kim2

… Észak-Korea egykori diktátora, Kim Dzsongil, a jelenleg hatalmon lévő Kim Dzsongun apja. Személyi kultusz, diktatúra, éhezés, tömeges kivégzések fűződnek a nevéhez – sajnos fia sem különb uralkodó nála.

Oszama Bin Laden

oszama1

Ebből az ártatlan szemű kisfiúból, aki egy gazdag és befolyásos szaud-arábiai családba született….

oszama2

… vált a híres Al-Kaida vezér, Oszama Bin Laden. Ő állt az Egyesült Államok ellen elkövetett, 2976 áldozatot követelő 2001. szeptember 11-ei terrortámadások hátterében.

Heinrich Himmler SS vezető

Himmler1

Itt még ki gondolta volna, hogy…

Heinrich Himmler végül a nemzetiszocialista Németország politikusaként, az SS vezetőjeként körülbelül 5,5-6 millió zsidó, több mint kétszázezer roma, kétmillió szovjet hadifogoly, kétmillió lengyel és több százezer kommunista, homoszexuális, valamint fizikailag és mentálisan sérült ember haláláért felel - és még ezzel sem volt képes szembenézni, öngyilkos lett

Heinrich Himmler végül a nemzetiszocialista Németország politikusaként, az SS vezetőjeként körülbelül 5,5-6 millió zsidó, több mint kétszázezer roma, kétmillió szovjet hadifogoly, kétmillió lengyel és több százezer kommunista, homoszexuális, valamint fizikailag és mentálisan sérült ember haláláért felel – és még ezzel sem volt képes szembenézni, öngyilkos lett.

Anders Behring Breivik, norvég tömeggyilkos

breivik1

Ez a tejfölszőke kisfiú…

breivik2

… lett a 21. század egyik legkegyetlenebb gyilkosa. Breivik egy szélsőjobboldali nézeteket valló norvég terrorista és tömeggyilkos, aki 2011-ben Norvégiában 77 embert gyilkolt meg, és azóta sem bánta meg, sőt. Folyamatosan a sajátemberi jogait hangoztatja, és kéri számon a börtönben – szerinte embertelen, ahogy bánnak vele.

Joszif Visszarionovics Sztálin

sz1

Egy fiatal fiú rejtélyes arckifejezéssel

sz2

A világtörténelem legnagyobb jelentőségű és legnegatívabb megítélésű vezetői közé tartozik. A Lenin által létrehozott proletárdiktatúra annak halála utáni kollektív vezetőségének egyik meghatározó tagja, majd a diktatúra egyszemélyi vezetője lett. Uralma alatt folytatódott valamennyi ellenzéki mozgalom működésének tiltása, tagjaik üldözése, sokak kivégzése, a Szovjetunióban és a második világháborúban általuk elfoglalt országokban. Nevéhez fűződik a világ legnagyobb megsemmisítőtábor-rendszerének, a Lenin által létrehozott Gulagnak a kiterjesztése. Erőteljes személyi kultuszt alakított ki: arcképét minden középületben elhelyezték, városokat neveztek el róla, szobrokat állítottak neki, tapsolni kellett, amikor kimondták a nevét. (Wikipédia)

Charles Manson

desktop-1448637777

Egyszerű kisfiú, aki…

Charles Manson, amerikai bűnöző, és énekes-zenész akit többek közt az 1960-as években elkövetett Tate-LaBianca gyilkosságok kiterveléséért ítéltek el. Manson valódi pszichopata, magát Krisztus és a Sátán megtestesülésének vélte. Az 1960-as évek végén lett egy hippipünkösdista csoport vezetője és az élén több brutális gyilkosság kitervelője. A Manson Család nevű csoport gyilkolta meg többek közt Sharon Tate filmszínésznőt, Roman Polański filmrendező feleségét nyolc és fél hónapos terhesen

Charles Manson néven a világ egyik legismertebb gyilkosa és pszichopatája lesz, többek között a nyolc hónapos terhes Sharon Tate filmszínésznőt, Roman Polański filmrendező feleségét is ő ölte meg

Szaddám Huszein iraki diktátor

desktop-1448640811

Egy kemény tekintetű fiú, aki később…

Szaddám Huszein iraki elnök és diktátor lett

Szaddám Huszein iraki elnök és diktátor lett

Bassár el-Aszad, Szíria elnöke

Milyen helyes volt fiatalon

Milyen helyes volt fiatalon

2000 óta Szíria elnöke, az 1971-től haláláig szintén elnöki hivatalt betöltő Háfez el-Aszad fia és utódja. Apja halála után a szavazatok 97,2%-ával az elhunyt elnök fiát választották Szíria államfőjévé. A hétéves ciklus lejárta után, 2007-ben ismét hasonló arányban választották elnökké. 2011 januárjában az észak-afrikai arab forradalmakat követve Szíriában is megmozdulások kezdődtek a diktatúra, az emberi jogok folyamatos megsértése ellen. A hatalom erőszakosan lépett fel a demonstrálókkal szemben, a tüntetések elfajultak. Márciustól el-Aszad rendfenntartó erői éles lőszerrel tüzeltek a tiltakozókra, több száz embert megöltek, majd az ellenzék és a kormányerők közötti harc annyira kiszélese

Bassár el-Aszad, Szíria elnöke

Ted Bundy sorozatgyilkos

Milyen aranyos, nem? Felnőve is karizmatikus, helyes férfiként emlékeztek róla, pedig...

Milyen aranyos, nem? Felnőve is karizmatikus, helyes férfiként emlékeztek róla, pedig…

Ő Ted Bundy, a nekrofíliával, nemi erőszakkal is vádolt, Theodore Robert ‘Ted’ Bundy Az USA leghírhedtebb sorozatgyilkosainak egyike

Ő Ted Bundy, a nekrofíliával, nemi erőszakkal is vádolt sorozatgyilkos

Alexander Pichushkin, a sakktáblás gyilkos

Itt mág csak a szemén látszik, hogy...

Ennek a kisfiúnak a tekintete viszont már nem olyan ártatlan

A sakktáblás gyilkos néven ismert Alexander Pichushkinnak legalább 52 áldozata volt. A “Sakktáblás Gyilkos” nevet azért kapta, mert az volt az életcélja, hogy annyi embert öljön meg, ahány négyzet van a sakktáblán, vagyis szám szerint 64-et. Nem tudni pontosan, hogy mennyit sikerült megvalósítania ördögi tervéből, de Oroszországban 52 különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolták, holott a férfi a nyomozás során azt vallotta, hogy 63 embert ölt meg 1992 és 2006 között, míg a szakértők 53 és 90 közé teszik az áldozatainak a számát.

Ő a sakktáblás gyilkos néven ismert Alexander Pichushkin, akinek az volt az életcélja, hogy annyi embert öljön meg, ahány négyzet van a sakktáblán. Az adatok szerint legalább 52 áldozata volt.

Hirohito japán császár

Cuki kis uralkodó zászlóval...

Cuki kis uralkodó zászlóval…

Hirohito Japán 124. császára volt 1926 és 1989 között. Hirohito uralkodása alatt az országnak sok konfliktusa volt Kínával, ez előbb Mandzsúria japán megszállásában, utóbb pedig a második kínai–japán háborúban teljesedett ki. A második világháborúban Japán szövetséget kötött Németországgal és Olaszországgal, ezzel megalapítva a Róma–Berlin–Tokió-tengelyt. 1944-ben a Japán Császári Haditengerészet különleges tengerészrepülő alakulatokat hozott létre azzal a céllal, hogy öngyilkos akciókban semmisítsék meg a nyugati szövetségesek hadihajóit a csendes-óceáni hadszíntéren. Sokan a második világháború alatt Kínában, Tajvanon, Koreában és Délkelet-Ázsiában Hirohitót Ázsia Hitlerjének tartották.

Akiből Ázsia Hitlere lett. Hirohito Japán 124. császára volt 1926 és 1989 között.

Jeffrey Lionel Dahmer sorozatgyilkos

Játszik a kiskutyával, felnőve pedig...

Játszik a kiskutyával, felnőve pedig…

Jeffrey Lionel Dahmer amerikai sorozatgyilkos, akit 17 férfi és fiú megölése miatt ítéltek el. Áldozatai közül legtöbb afrikai és ázsiai származású volt. Gyilkosságai során több hátborzongató és beteges dolgot is véghezvitt: nemi erőszak, kínzás, feldarabolás, nekrofilia, kannibalizmus. 1994. november 28-án Dahmert a Columbiai Büntetésvégrehajtási Intézetben egy rabtársa, Christopher Scarver vasrúddal agyonverte.

Jeffrey Lionel Dahmer amerikai sorozatgyilkos lett, akit 17 férfi és fiú megölése, majd feldarabolása, elfogyasztása, megerőszakolása miatt ítéltek el.

Forrás

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Top