Itt vagy
Kezdőlap > #LOL > Gondoltad volna? A sztárfocista, aki csak akkor csókolózhat lányokkal, ha anyukája megengedi.

Gondoltad volna? A sztárfocista, aki csak akkor csókolózhat lányokkal, ha anyukája megengedi.

Amikor valakiből sztárfocista lesz, ragadnak rá a könnyű nők, két kézzel szórja a pénzt, jönnek a vad bulik, a sportkocsik… kivéve a 19 éves brazil Gabriel Jesus-t, aki anyuci engedélye nélkül semmit sem tehet, és ezt a focista magától vállalta.

Jesus csak januárban mutatkozott be a Manchester Cityben, de máris három gólnál jár, és persze ő a szurkolók aktuális kedvence is. A fiatal focistát Ronaldinho is nagy szavakkal dicsérte, minden meglenne hát ahhoz, hogy elszálljon magától, ám ő inkább a mamának engedelmeskedik.

Fotó: Instagram

Vera Lucia vaskézzel fogja fia nyakát, ellenőrzi minden lépését, és komoly szabályrendszert alkotott. Eszerint nincs heves csókolózás és gyakori randi barátnőkkel, semmi teherbe ejtés, semmi költekezés – a pénzt is az anyuka osztja be – , Jesus pedig nem maradhat ki sokáig, nem dohányozhat, nem kocsmázhat, night clubról pedig ne is álmodjon.

Mama a háttérben | Fotó: Instagram

Szegény fiú, nem csoda, hogy a legelső tetoválását is próbálta titkolni anyja elől egy darabig, bár amikor végül kiderült, hogy létezik, a szöveget olvasva édesanyja megenyhült:

“Minden lépésnél amit megteszek, minden úton, amelyre rálépek, minden ösvényen, amit választok, a te kezed vezessen engem, Vera Lucia!”

Forrás: Bors

Ha tettszett ne felejtsd el megosztani! ↓ ↓ ↓

Share Button
Top